Nektek tetszik ez a táska?
2012. aug. 31. 17:58
3/10 anonim válasza:
Itt a Gyk-n te vagy ezen a héten kb a 12., aki ilyen táskával jár majd suliba. Nekem egyébként tetszene ez a fazon, de csak addig hordanám, amíg a második szembe nem jönne.
5/10 anonim válasza:
Ronda, és minden tinidivatmaca ilyesmit hord majd ahogy látom. Mellesleg teljesen alkalmatlan iskolatáskának ha könyveket is kell vinned.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
Nagy táska, minden belefér, meg szeretem az ilyen kézitáskákat, tavaly is azom volt, és kétszer annyi cuccot kellett vinnem. Ebbe az évbe csak füzetet meg néha 1-2 könyvet. :)
2012. aug. 31. 18:43
7/10 anonim válasza:
Ez a táska teljesen ideális sulitáskának!! Nekem bejön! Nagy, minden belefér :)
8/10 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, még akkor is ha "tucat" táska.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért lettem leszavazva, mert azt mondtam, hogy jól néz ki...-.-
10/10 A kérdező kommentje:
Ki pontozott le? namind1. köszi a válaszokat. :)
mindenkinek jár a zöldpacsi, amiért válaszolt:D
2012. szept. 4. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!