Milyen táskát tudtok ajánlani egy rocker lánynak?
szerintem fess be feketére egy szimatszatyrot és díszítsd fel szegecsekkel, esetleg hímezz rá sárkányt, láncokat erősíts rá, a láncra pl keresztet, kelta medálokat rakj. Így biztos nagyon esedi lesz. Esetleg kitűzők is mehetnek rá :)
Vagy még láttam egyszer goth boltban fekete bársonyból készült hátitzsákot, nem volt málha nagyságú, de nagyobb volt, mint egy szimatszatyor. Nagyon jól nézett ki, olyan zsebes volt, amilyet bőrből szoktak csinálni: [link] csak bársony. igaz, inkább gothos, mint rockeres, de szerintem teljesen oké egy rocker öltözékhez is :)
21/L
Ha csak pár dolog kell akkor övtáska nem jó? :D
Én nem vagyok rocker, mármint ilyen keverék vagyok, de énis övtáskát hordtam ha nem szimatszatyrot és málhát! :) Igen...amig tönkre nem ment az övtáskám :D:D.
16L.
Én egy ilyesmit tudnék elképzelni,bár nem hinném h Mo-n ugyanilyet lehet kapni de hasonlókat nagyon skszor látok az Eldorádóban,illetve netes áruházakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!