Fiúk titeket mennyire zavar ha egy lánynak kuszák a fogai?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 15:42
1/6 anonim válasza:
16/l
mennyire kuszák mert nekem inkább csak a felső fogsor egy picit kifele áll, de van akinek jobbra-balra
nekem már volt ragasztott fogszabim, de még így utána is kiáll és engem zavar, de újat csak akkor rak fel ha kinő a bölcsességfogam amit egyből kiműtenek így lesz a fogaknak hely ha visszaállnak egyenesbe
erre még egy picit várnom kell
2/6 A kérdező kommentje:
alsó fogsor és egyik beljebb van mint a másik és van ami ferde :/
2012. aug. 31. 16:00
3/6 anonim válasza:
hát az alsó nem annyira látszik
nekem az alsó fogsor olyan szép mintha úgy lenne rajzolva
a felsők állnak ki de mindenki azt mondja hogy egyáltalán nem vészes, de akkor is lesz fogszabályzóm
te is csináltass mert megéri és tb-re nem is kerül sokba
első válaszoló
4/6 anonim válasza:
Hát én lány vagyok de olyan rohadt nagy mázlim van,de tényleg... Az alsó fogaim gyönyörűen állnak,a felsők össze vissza, fentről,kintről nőnek. Ma kaptam ilyen éjszakai fogszabályzót úgyhogy most nyáladzok össze vissza :D
5/6 A kérdező kommentje:
nekem eddig fogorvos nem mondta hogy kell viszont engem eléggé zavar :/
2012. aug. 31. 16:54
6/6 anonim válasza:
Ha zavar, és van rá anyagi kereted, akkor csináltass fogszabályzót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!