Hogy tudnám magamnak kilyukasztani a fülem?
Figyelt kérdés
Már van mind2 fülemben 1 lyuk de azt kiskoromban lövettük és nagyon szeretnék még1-et de magamnak szeretném csinálni de nem tudok elmenni a patikába steril tűért stb.. mert itthon nem szeretném elmondani. Arra gondoltam,hogy lefagyaztom jégkockával és egy gombostűt lefújok parfümmel és átszúrom de nagyon félek,hogy fájni fog és így kell-e.:( 13/L2012. aug. 30. 17:01
11/21 A kérdező kommentje:
akkor varrótű is jó?Tényleg nem fáj?Nagyon félek
2012. aug. 30. 17:29
12/21 anonim válasza:
Én zsákvarrótűvel csináltam. Azért mert az vastagabb mint a normál.
13/21 anonim válasza:
Nekem nem fájt, azt nem tudom, hogy neked fog-e, nem ismerlek. :)
14/21 A kérdező kommentje:
de akkor pontosan mit csináljak?sürgős lenne mert most szeretném csinálni
2012. aug. 30. 17:33
15/21 anonim válasza:
Már leírtam, hogy én, hogy csináltam.
16/21 A kérdező kommentje:
nagyon félek:(
2012. aug. 30. 17:35
17/21 anonim válasza:
Az ékszerboltba is lőnek fület, nekem 1200 Ft-ért lőttem 2 lyukat. (Az árban benne volt a gyógyfülbevaló is)
18/21 A kérdező kommentje:
és ha rossz helyre csinálom és elrontok valamit?
2012. aug. 30. 17:36
19/21 A kérdező kommentje:
Ezt magamnak szeretném nem azért mert nem telik rá hanem az egyik szülőm engedi a másik nem:(
2012. aug. 30. 17:38
20/21 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, akkor ne csináld magadnak. Mért nem engedik? Kérd meg azt a szülődet, aki engedi, hogy segítsen rávenni a másikat, esetleg ajánld fel, hogy ki fizeted magadnak. Ha meg nem engedik, akkor várj egy kicsit. Ha már leszel mondjuk 14, akkor csak megengedik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!