Hogy tudnám magamnak kilyukasztani a fülem?
Figyelt kérdés
Már van mind2 fülemben 1 lyuk de azt kiskoromban lövettük és nagyon szeretnék még1-et de magamnak szeretném csinálni de nem tudok elmenni a patikába steril tűért stb.. mert itthon nem szeretném elmondani. Arra gondoltam,hogy lefagyaztom jégkockával és egy gombostűt lefújok parfümmel és átszúrom de nagyon félek,hogy fájni fog és így kell-e.:( 13/L2012. aug. 30. 17:01
1/21 anonim válasza:
Hát szerintem magadnak ne csináld meg elvileg tűzzel felforrosítod a tűt és gyors mozdulattal átszúrod nem ajánlatos
3/21 A kérdező kommentje:
De csak magamnak tudom:(
2012. aug. 30. 17:09
4/21 anonim válasza:
Én megcsináltam magamnak kettőt is, leírom, ha érdekel. Én megdörzsöltem a fülemet, hogy kissé bepirosodjon, s ne legyen annyira érzékeny. De akár jeget is tehetsz rá. Felforrósítottam a tűt, bár ez nem hiszem, hogy szükséges, mert az egyik szúrásnál nem is csináltam meg, és nem lett semmi bajom. Én nem gyors mozdulattal átszúrtam, hanem tekertem, tekertem, és egyre beljebb ment. Nekem nem fájt, csak kellemetlen volt. Igaz, ez így elég hosszú folyamat, de én nem mertem csak úgy átszúrni. Aztán legalább egy óráig bennhagytam a tűt, és mindig forgattam, mozgattam, hogy szokja a fülem. Kivettem, és betettem egy arany fülbevalót, mert a fülem a bizsut nem bírja. Azóta is megvan (2 éve) és semmi bajom nem lett, nagyon szép.
5/21 A kérdező kommentje:
de félek de mégis nagyon szeretném átszúrni és félek,hogy rossz pontba szúrom:(
2012. aug. 30. 17:19
6/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok. De azért megjegyzem, hogy én ezt nem 13 évesen csináltam, és nekem elég jó a fájdalomtűrő képességem, szóval, tényleg jobb, szalonban csináltatod, vagy vársz vele.
7/21 anonim válasza:
Ha nem porcba szúrod, hanem alulra a húsosabb részbe, akkor nem nagyon tudod elrontani.
8/21 A kérdező kommentje:
nem a porcba szeretném,valami érzéstelenítőt nem tudnék csinálni?ugye nem fog vérezni
2012. aug. 30. 17:22
9/21 anonim válasza:
Nem kell felforrósítani. Azt fertőtlenítés céljából csinálták a fiatalok régen... Ma már steril tűt veszel... Ajánlom, hogy vastagabb tűt vegyél. A vékonyat ha kiveszed, nem biztos hogy bele megy a fülbevaló...
szúrásnál arra ügyelj, hogy ne ferdén szúrd. Inkább lassabban, mint hirtelen, úgyse fog fájni...
Most látom, gombostűt írtál... Azzal nem sokra mész. Túl vékony, semmire se jó. Gyógyszertárban nevetséges összegért lehet kapni rendes tűt.
És a füledet valamilyen tömény szeszes itallal fertőtlenítsed le, ha nincs tiszta szesz. Biztos van otthon valami, vodka, pálesz... És a fülbevalót is...
10/21 anonim válasza:
Nekem nem vérzett. Vagy veszel érzéstelenítőt, vagy lejegeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!