1/12 anonim válasza:
Dehogy :D Én nem is látok semmit.
3/12 anonim válasza:
Milyen művészi lett :D
Amúgy nem épp elég.
4/12 anonim válasza:
Ööö, én még csak 22 vagyok, de nálunk ennyi sminket is lemosattak általánosban...
De am' mivel már megengedett a smink meg midnen, ez abszolút nem sok. Ezt nyugodtan lehet.
5/12 anonim válasza:
Nekem kicsit soknak tűnik, ballagáskor és egyéb ünnepeken szokták ennyire. De egyébként nem rossz
6/12 anonim válasza:
egyáltalán nem az ..nálunk a akik most voltak hetedikesek néhányuk sokkal erőseben sminkel .
8/12 anonim válasza:
azt mondanám nem sok, de az iskolák általában ezt se tűrik meg. (aminek okát mai napig nem értem)
9/12 anonim válasza:
Úr isten. Ezen mi a sok? Ennyit nyugodtan lehet, nálunk a 6.-osok is sminkelik magukat. Ennél durvábban. Szóval ennyit lehet!
10/12 anonim válasza:
A szempillaspirál? Na jó egy kis barnaságot látok de alig látszik szóval egyáltalán nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!