Elég régóta edzek, de mégse érzem magam izmosnak. Vélemény? (kép)
+ Bejövök így nektek? Elég önbizalom hiányos vagyok, a külsőmmel anyum szerint is túl sokat foglalkozok. Ennek ellenére nincsenek barátaim, barátnőm még sosem volt.
másik alsóval nem lehetnee ? :S
amúgy egész jó,bár én nem szeretem az izmos fiúkat :D
Teljesen jó, átlagos, szálkás alakod van.
Ne akarjál olyan kigyúrt lenni, aki nem tudja a kezeit az oldalához leengedni.
Ne legyél önbizalom hiányos!
Sportolj továbbra is, és járj el ismerkedni.
A külsőd nem lehet olyan mértékben befolyásoló tényező hogy nem találsz miatta barátokat/barátnőt.
Plusz, eleve, a külső nem számít barátkozásnál... barátot nem külső alapján választunk.
azért nem érzed magad izmosnak, mert nem is vagy az, csak nagyon alacsony a testzsírszázalékod
egyébként ez lehet, hogy most neked rosszul fog esni, de elárulom, hogy a tapasztalataim alapján szinte alig számít valamit a test. mondom ezt úgy, hogy az én testem néhány baleset miatt tele van hegekkel, egyébként sportos alkat vagyok.
az öcsém pedig giliszta testű, és hidd el, hogy nem ezen múlik, viszont a sportot ettől még nem kell abbahagyni, csak inkább menj rá a tömegelésre
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!