Hogyan orvosoljam ezeket a szépséghibákat?
magas homlok, téglalap alakú arc
a hajvonalam magasan van, ezért oldalt nincs hajam
aprók a fogaim
zsíros, vékonyszálú, seszínű, lelapuló hajam van
semmi színem, bármennyit fekszem a napon, nem fog meg
és ráadásul még sok anyajegyem is van, ami miatt nem veszek fel rövidujjút
a számnak fakó - színe van, olyan hullaszáj
lábaim rövidek (valami optikai tuning kéne, amitől hosszabbnak tűnik
szemeim mélyen ülőek és kicsik, nagyítani kellene rajtuk
ennyi lenne..bármilyen tipp, ötlet jó volna
24 L
Sminkkel nagyon sokat lehet javítani a külsőn: a homlok két oldalára tett sötétebb púderrel lehet formálni az arcot, a szemet megfelelő technikával (világos színek, keretes szem hanyagolása, szempillagöndörítés) nagyítani lehet.
A hajat könnyű befesteni és ha jól vágják le, akkor tök jó lehet (nekem is ilyen, rövidre van vágva). Használj kímélő sampont és hajhabot, formázót
A szádra nagyon sokféle rúzst vagy lip tintet lehet kapni, azok szebben színeznek, mint a szájfény - csak ne vidd túlzásba a színezést.
egy sminkes
második vagyok. de szerintem képpel többre mennénk. a láb hosszúsága meg hát igen. magassarkú, ha tudsz benne menni. és ha vékony vagy akkor csőnaci. trapéz vagy térdig érő nem nyerő. de a miniszoknya is jó lehet. ami az ujjad hegyéig ér, ha leengeded a kezed. illetve megint divat: a magas derekú nadrág. optikailag feljebb viszi a csípő vonalát.
én azt mondom sehogy
keress a kategóriádban magadnak férfit, ne akarj többnek látszani, mint ami vagy, teljesen fölösleges
ezt már csak azért is mondom, mert ha férfit keresel, előbb utóbb úgy is lekerül a smink, és jobb tudnia a férfinak, hogy mire számíthat
közömbös, utcai emberek véleménye meg nem teljesen mindegy?
19f
ki mondta, hogy hordjon előnytelen ruhákat, meg ne sminkelje a szemét? mert én nem.
a kérdésben arról van szó, hogy tégla feje van, meg apró fogai, és anyajegyes.. nem tudom, hogy jön ide a ruha,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!