Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan orvosoljam ezeket a...

Hogyan orvosoljam ezeket a szépséghibákat?

Figyelt kérdés

magas homlok, téglalap alakú arc

a hajvonalam magasan van, ezért oldalt nincs hajam

aprók a fogaim

zsíros, vékonyszálú, seszínű, lelapuló hajam van

semmi színem, bármennyit fekszem a napon, nem fog meg

és ráadásul még sok anyajegyem is van, ami miatt nem veszek fel rövidujjút

a számnak fakó - színe van, olyan hullaszáj

lábaim rövidek (valami optikai tuning kéne, amitől hosszabbnak tűnik

szemeim mélyen ülőek és kicsik, nagyítani kellene rajtuk

ennyi lenne..bármilyen tipp, ötlet jó volna

24 L

2012. aug. 30. 09:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Sminkkel nagyon sokat lehet javítani a külsőn: a homlok két oldalára tett sötétebb púderrel lehet formálni az arcot, a szemet megfelelő technikával (világos színek, keretes szem hanyagolása, szempillagöndörítés) nagyítani lehet.

A hajat könnyű befesteni és ha jól vágják le, akkor tök jó lehet (nekem is ilyen, rövidre van vágva). Használj kímélő sampont és hajhabot, formázót

A szádra nagyon sokféle rúzst vagy lip tintet lehet kapni, azok szebben színeznek, mint a szájfény - csak ne vidd túlzásba a színezést.

egy sminkes

2012. aug. 30. 09:40
 2/9 anonim ***** válasza:
az előző jól mondja a smink részét, én akkor mondom a haj részét. :) sztem neked jól állna valami szép vörös (nem piros, meg lángvörös, hanem valami világos rezes árnyalat) és érdemes lenne kb állig, vagy egy kicsit az alá vágatni egy féloldalas, vagy akár egyenes frufruval. ha jól levágják, akkor könnyebbé teszik, és hajlakkal egészen fel telet turbózni, hogy ne lapuljon le. de ha kicsik és mélyen ülőek a szemeid, akkor jobb talán a féloldalas frufru.
2012. aug. 30. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:

második vagyok. de szerintem képpel többre mennénk. a láb hosszúsága meg hát igen. magassarkú, ha tudsz benne menni. és ha vékony vagy akkor csőnaci. trapéz vagy térdig érő nem nyerő. de a miniszoknya is jó lehet. ami az ujjad hegyéig ér, ha leengeded a kezed. illetve megint divat: a magas derekú nadrág. optikailag feljebb viszi a csípő vonalát.

[link]

2012. aug. 30. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
megint én vagyok. jó választás lehet még a csíkos naci. állítólag érdemes sötétebb nadrágokban, szoknyákban járni. de mindenképpen feszülős, a bő cuccokat felejtsd el.
2012. aug. 30. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

én azt mondom sehogy

keress a kategóriádban magadnak férfit, ne akarj többnek látszani, mint ami vagy, teljesen fölösleges

ezt már csak azért is mondom, mert ha férfit keresel, előbb utóbb úgy is lekerül a smink, és jobb tudnia a férfinak, hogy mire számíthat

közömbös, utcai emberek véleménye meg nem teljesen mindegy?

19f

2012. aug. 30. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
5ös, ez elég nagy hülyeség...nem kell, hogy rossz legyen a haja és előnytelen ruhákban járjon smink nélkül. nézz körül, minden nő igyekszik kihozni magából a maximumot. miért ne választhatna szerencsés hajszínt és fazont, neki jól álló ruhadarabokat?
2012. aug. 30. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:

ki mondta, hogy hordjon előnytelen ruhákat, meg ne sminkelje a szemét? mert én nem.

a kérdésben arról van szó, hogy tégla feje van, meg apró fogai, és anyajegyes.. nem tudom, hogy jön ide a ruha,

2012. aug. 30. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
egy telifrufrut vágathatnál, nekem is magas a homlokom és oldalt a halántéknál nem olyan szabályos a hajvonalam de ez a frufru jól áll
2012. aug. 30. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
és azt mondta rossz a haja, meg hogy rövid a lába. az arcformán, apró szemen, seszínű hajon s szájon igenis segít a haj/smink/előnyös ruha. apró fogakon csak fogorvos, az anyajegyeken csak bőrgyógyász. igazából semmi olyat nem sorolt fel, amit ne lehetne orvosolni. de az apró fog nem is biztos, h ronda.
2012. aug. 30. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!