1/12 anonim válasza:
Bal. Jobb oldali olyan, mintha fröccsöntött lenne.
4/12 anonim válasza:
Talán a bal,egyik sem tetszik.
Ugye a baloldali nem cigány?
5/12 anonim válasza:
Ha már választani kell akkor már inkább azt választom hogy egyik se. De ha nagyon muszáj akkor azt mondom hogy inkább egyik se.
6/12 anonim válasza:
bal, mi nem tetszik nektek a balba,? jobb oldalit megértem ..-sztem szép a bal:D
7/12 anonim válasza:
Mindkettő cigány. Bár a baloldali nem biztos hogy magyar c.
Ettől függetlenül a bal oldalinak elég nagy a pofazacskója xD szóval inkább a jobb oldali színesebb egyéniséget választanám. :)
8/12 anonim válasza:
Ez ugyanaz az ember... (szerintem).
A bal. :) SOKKAL szebb. :)
9/12 anonim válasza:
Szerintem a bal. Amúgy szerintem egyik sem cigány.
Nem tudom mi a bajotok... Úgy látszik ha valaki szép azt is csesztetik, nem csak a kevésbé szépeket... Legalább normális képek, nem olyan csücsörítős, fehérneműben pózolgatósak a képek. :-)
10/12 anonim válasza:
Ez nem ugyanaz a személy? Csak az egyiken hosszú hajjal a másikon pedig rövid hajjal, vagy felkötött hajjal. :)
Amúgy a hosszú kiengedett hajas jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!