Miért olyan "raj" a fültágesz? Ti mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
nagyon sokakon látni mostanában,de szerintem undorító,még a kicsi is:S2012. aug. 29. 14:59
1/9 anonim válasza:
Imádom a tágeszt, akarok, mert olyan qrvajól néz ki. Csak nemtudom hogy álljak neki, meg ilyenek. Olyan 5-8 mm között gondoltam, mikor már látszik a lyuk, de még vissza tud húzódni.
17/L
2/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon undorító!! 14/L
3/9 anonim válasza:
Nekem tetszik,de csak bizonyos határig! Amik nagyok ,azok már annyira nem tetszenek.. De én nem fogom tágítani..:)
12/L
4/9 anonim válasza:
raj? inkább undorító... és hülyén is néz ki
5/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik! Ha pécsről van fültágítós lány, írjon privit :D
Köszi
8/9 anonim válasza:
Undorító, visszataszító, sajnos kicsit el is ítélem némelyik fültágítós embert.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki... de inkább csak a kicsik jönnek be. Viszont tuti hogy nem csináltatnék, mert lehet hogy megbánnám. max olyat ami visszanő. És én olyan ember vagyok aki mindenkit elfogad olyannak amilyen, szívesen barátkozok bárkivel... szóval ti se ítéljétek el az embereket azért mert vagy egy lyuk a fülükbe :D mindenkinek van valami heppje! Neki ez tetszik, neked meg az. :)) 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!