Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudom eltüntetni a tokám?

Hogy tudom eltüntetni a tokám?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogyással.
2012. aug. 28. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem vagyok kövér pont ezért zavar
2012. aug. 28. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Az mi??:D
2012. aug. 28. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Toka eltüntetése

Nézzük a gyakorlatokat: először is toljuk előre állkapcsunkat, emeljük meg fejünket, majd forgassuk fejünket hatszor jobbra, hatszor balra. Ezután hátrahajtott fejjel nyújtsuk ki háromszor 10 másodpercre a nyelvünket, amennyire csak tudjuk. Ezután háromszor egyenes nyakkal nyújtogassunk nyelvet, az orrunk hegyét próbáljuk meg elérni.

A negyedik gyakorlat inkább a fejbiccentő izom nyújtására irányul: egyenes háttal, jobb kézzel, nyúljuk le, amennyire csak tudunk, a fejünket pedig próbáljuk meg ráhajtani a bal vállunkra. Ezt mindkét oldalon háromszor ismételjük meg! Utoljára pedig jobbra, balra, előre és hátra hajtsuk a fejünket háromszor, lassan, meg ne húzódjon! – írja az arctornamagazin.hu

Egy másik torna szerint nem kell ennyit vesződni: a kézfejünket tegyük az állunk alá, nyomjuk a tokát fölfelé kézzel kicsit, majd kezünket a nyak izmaival nyomjuk vissza lassan. Ezt 10-szer kell megismételni, a toka jobb és bal oldalán külön-külön.

2012. aug. 28. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
A youtube-on is vannak hasznos videók erre a problémára! :)
2012. aug. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!