Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hasznos lenne egy ilyen blog?

Hasznos lenne egy ilyen blog?

Figyelt kérdés
Szépségápolással kapcsolatban írnék, saját tapasztalataimmal, főként olyan lányoknak akik azt hiszik magukról, hogy csúnyák és ez segítséget nyújtana nekik.
2012. aug. 27. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelembe véve,hogy a legtöbb lány önbizalom hiányban szenved-Igen hasznos lenne.
2012. aug. 27. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Eltekintve attól,hogy van már pár ilyen blog-nem is kevés-,szerintem jó ötlet,akkor ha jól csinálod és ügyes vagy. Ha már csak pár embernek is tudsz vele segíteni akkor már szerintem megéri a dolog,próbáld ki,veszteni nem vesztes vele.

Én is így kezdtem el a körmös blogomat és rájöttem,hogy tökjó ez az egész blogolás dolog!

2012. aug. 27. 12:32
 3/5 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem olyan lenne, mint a többi, bár én csak sminkes blogokat nézek
2012. aug. 27. 12:58
 4/5 anonim válasza:
Szia...szerintem hasznos lenne, mivel a mostani lányokra ráfér a bíztatás, jó ötletnek tartom :) Sok sikert hozzá....privibe elküldenéd nekem ha kész van??? És hogy milyen oldalt használtál az elkészítéséhez?? köszi :)
2012. aug. 27. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:
persze, még el sem kezdtem, először össze kell szednem a gondolataim
2012. aug. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!