Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 21 éves lány vagyok, aki nagy...

21 éves lány vagyok, aki nagy önbizalomhiánnyal küzd, mivel nagyon kicsik a mellei (70A). Ezért nem érzem magam igazi nőnek. Mit tudnék tenni, azért hogy igazi nőnek érezzem magam?

Figyelt kérdés
Próbálok úgy öltözködni, hogy tetszem magamnak, de bármit is veszek föl, nem tetszem magamnak.Nem merek párkapcsolatot létesíteni, mert félek, hogy nem fogok tetszeni a srácnak.

2012. aug. 24. 19:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek.
2012. aug. 30. 09:05
 22/23 anonim válasza:
ugyan.nekem is 70a-s a méretem.a barátom egyenesen imádja! nem a melleidtől leszel igazi nő
2012. szept. 1. 16:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Basszus mintha én írtam volna :O 16/L vagyok nekem is 70A-s melleim vannak bár azt se igazán tölti ki szóval inkább az a nincs kategória szar ügy:/ de! szerintem is próbáld valahogy túltenni magad rajta ha nagyobb önbizalmat akarsz esetleg sportolj valamit a szép alakért(lapos has,feszes fenék stb..)nálunk a suliban pl teljesen oda vannak egy csajért akinek tényleg alig van melle de mivel szép az alakja mindenkinek tetszik.
2012. szept. 17. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!