Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 21 éves lány vagyok, aki nagy...

21 éves lány vagyok, aki nagy önbizalomhiánnyal küzd, mivel nagyon kicsik a mellei (70A). Ezért nem érzem magam igazi nőnek. Mit tudnék tenni, azért hogy igazi nőnek érezzem magam?

Figyelt kérdés
Próbálok úgy öltözködni, hogy tetszem magamnak, de bármit is veszek föl, nem tetszem magamnak.Nem merek párkapcsolatot létesíteni, mert félek, hogy nem fogok tetszeni a srácnak.

2012. aug. 24. 19:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nekem az arcommal nincs semmi bajom, azt átlagosnak tartom.
2012. aug. 25. 17:26
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor meg nyugi, ne parázz ezen. Járj társaságba, ismerkedj és minden tök jó lesz :)
2012. aug. 25. 17:31
 13/23 anonim ***** válasza:
azért avrilnek nem A s mellei vannak, hanem B s, de láttam már olyan képet róla ahol simán kinézett BB s nek :)
2012. aug. 26. 14:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Itt eléggé A-snak tűnik:

[link]

2012. aug. 26. 15:45
 15/23 anonim ***** válasza:

nekem is kicsik;) de szerintem nem ez alakít ki párkapcsolatokat, és ahol mégis, az nem jó párkapcsolat;) szóval törödj bele, és ahelyett, hogy a gyengéiddel foglalkozol, foglalkozz az erősségeiddel:) nekem bevált. Hidd el aki jó ember, és lelki szemmel néz, szeret téged az erősségeidért, azt egyáltalán nem fogja érdekelni, sőt, szeretni fogja. Ahogy én is szeretem a kis melleim. És még nagyon sok dologba belekötöttem kamasz koromban, de rájöttem, hogy a szépség mennyire szubjektív, mennyire belülről jön(és nem kifogásképp, hanem őszintén megtapasztaltam) és csak azt utáltam, hogy milyen tucat módon gondolkodtam eddig, azzal, hogy "jaj kicsik a melleim". Gondolom nem lennél olyan ember, aki kiteszi a melleit, és ezzel hódít, mert szerintem az UNDORíTÓ! és vannak fiúk is akik így gondolják, tehát legalább te távol állsz ezektől. Mikor egy képen megláttam, hogy nagyobbnak tűnik a mellem, szóval a dekoltázsom kilóg. egyszerűen elszörnyülködtem, mert furán néznék ki nagy mellel. az biztos, hogy elveszíteném a természetességem. szerintem a természetesség a legszexibb dolog, vagyis mikor van egy embernek egy bizonyos spiritusza, szerelembeejtő.

A nagy mellű, bomba ribiket csak egyhasználatúságra találták ki;). örülj neki. most biztatásként mondom, na meg igazam is van.

2012. aug. 26. 16:30
 16/23 anonim válasza:
Az nem mond igazat,aki azt mondja,hogy a pasiknak nem számít a mellméret. Persze aki szeret az úgy szeret ahogy vagy,bla-bla-bla. Csak ugye odáig el kell jutni,s ha a külsőd nem fog megy egy pasit (s itt az összképbe a mellméret kiemelt hangsúlyt kap náluk) akkor esélytelen az ismerkedés. Nem tudom akkor mit szólnának a pasik,ha ránézésre meg lehetne állapítanunk nőknek,hogy mekkora is a farokméretük. Sztem nem okoskodnának ilyeneket. Fogadjunk ha választhatnának ők sem a kismellűhöz sétálnának oda ismerkedni. Bocsi kérdező, de én is kismellű vagyok és 80 pasival dolgozok együtt. Nem 1* hallottam,hogy bombázó lennél,ha nagyobbak lennének a melleid. Hát köszi szépen pasik,ti sulykoljátok belénk ezt az önértékelési zavart! :-(
2012. aug. 27. 22:25
 17/23 anonim ***** válasza:

az attól függ;) sokan vannak, akik nem azt nézik;)

törődj bele. vagy b*szd el még jobban plasztikai műtéttel:)) milyen sivár hozzáállás:)) ilyennel nem is fogsz semmire se menni. a kis melleket még jobban hátráltatja ez a hozzáállás. amúgy tényleg nem ez számít egy kapcsolatba, csak nektek ott az a rögeszme, hogy igenis csak az számít, és csak ezt látjátok mindig, akármit néztek, így bemesélve magatoknak, hogy csak ez számít. amúgy ez tényleg nem csak "blablabla" szöveg, de nagyon hülyén álltok hozzá, de na a ti bajotok.

Kicsit perverz volt az a farkos elképzelés, de basszus. Szivacsos melltartóról nem hallottatok? Na, ha az első benyomásról van szó, akkor azzal sima ügy:)) ha ennyire zavar titeket ez.

Már eleve olyan egy elviselhetetlen sivár világnézeted van, sajnálom, szerintem ez NAGYOBB probléma nálad;) ilyen világ szemléletet: Kismellűek vs. Nagy mellűek. jesszus. bár az is lényeges, hogy milyen környezetben élsz, én viszonylag normálisban...

"látható farok méret?" miért nem jó a bicepsz esete? szóval a férfiak ezt a szexisség mérőjét látni lehet azonnal, és nem minden nő válasz nagy bicepszű nőt, van aki inkább egy értelmeshez vonzódik, de úgy érzem nálad ez az értelem hiányzik, és a lelked romokban hever:)) bocsi;) na de hagylak tovább, sírj csak, attól biztosan nő. Ha túl szókimondó voltam, bocsánat, de kellemetlenül érintenek ezek a felszínes világnézetű emberek. bár aki alakos, annak jól áll, de aki nem az ne sopánkodjon ez után, mert nem csak ez körül forog a világ. max. idióta átlagos emberek szemében.

2012. aug. 27. 22:40
 18/23 anonim ***** válasza:
16 csak azt sajnálom, hogy ilyen környezeted van, ennyi. de attól, hogy ide álltál a "keserű valósággal" felcímkézett bölcsességeiddel, szerintem nem viszed sokra:-? 1. sok tucat marha ember van aki ezt nézi, és nem tanácsolom, hogy adj a véleményükre, 2. rengeteg lánynak vannak hibái, amiről az előnyei elvonják a figyelmet, most egy pillanatra állj meg a siránkozással és gondolkodj el ezen, már lejött, hogy önbizalom hiányos vagy, és ez is, hidd el, hogy rossz fényt vet az emberre. És az önbizalom nem csak a biztatásoktól függ.
2012. aug. 27. 22:46
 19/23 anonim ***** válasza:

"bombázó lennél,ha nagyobbak lennének a melleid"

szerintem b@. és emiatt aggódsz. nem tudom milyen hangnembe mondták, de valahogy nem is foglalkoztat, elég az, hogy ez szerintem gyenge beszólás ahhoz, hogy önbizalomhiányos legyél ettől, és veled van a baj, ezzel a nyámnyila érzékenységgel. voltak önbizalom gondjaim és a suliban rám is mondtak dolgokat, nincs köze a mellemhez, de a lényeg, hogy mások gyönyörűnek tartanak, akik igazán ismernek;) mert nem ragadok le a taplók véleményeik mellett. de te látom igen, hajrá!

2012. aug. 27. 22:51
 20/23 anonim ***** válasza:
van aki a kicsit szereti.
2012. aug. 29. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!