Annyira szeretnék modell lenni, szerintetek sikerülhet?
Figyelt kérdés
Állítólag 'mindenem' meg an hozzá .. :
- magasságom: 172 cm
- súlyom: 52 kg
- korom: 13 éves
- arcom: karakteres
képet priviben küldenék :)
előre is köszi az őszinte válaszokat.. :)
2012. aug. 24. 10:41
11/17 anonim válasza:
:OO ez te vagy??Ha igen, akkor nagyon jó esélyeid vannak, csak jó ügynökség kell.
13/17 A kérdező kommentje:
juj, köszi nektek :)
2012. aug. 24. 12:39
14/17 anonim válasza:
Az egyetlen gond, hogy még gyerek vagy és a tanulás mellett ez nem szokott jól működni. Márpedig modellkedésből sose fogsz tudni megélni, szóval arra ne alapozz.
Amúgy szép vagy igen, nem olyan hétköznapi egyszerű kiscsajnak tűnsz mint a legtöbben.
15/17 anonim válasza:
Szerintem lehetsz, különleges vagy. Próbálkozz csak, ha ez az álmod.
16/17 A kérdező kommentje:
köszi:) amúgy van b tervem,vagyis ha ez nem válna be,vegyész leszek, sőt... c is van, idegenvezető .. :D szóval, nyugi .. nem erre alapozok, csak .. tök jó lenne, ha ez sikerülne.. :))
2012. aug. 24. 19:35
17/17 anonim válasza:
szia :) ha van időd írnál nekem? kb nekem is ezek a méreteim és a korom és tényleg minden álmom hogy modellkedjek :D szerintem mi eltudnánk beszélgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!