Átlagos vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok ronda de esetleg van bennem valami plussz amitől az arcom szebb lesz mint egy átlagos lányé?:| Előre is köszönöm a válaszokat c:
2012. aug. 23. 22:21
11/33 anonim válasza:
elcsúsztam a tyúkszaron
nem vagyok robot
12/33 A kérdező kommentje:
erdő szélén jó a kedv ott lakik a barna medv..
2012. aug. 23. 22:50
13/33 anonim válasza:
mit mondtál? kiskosárba fingottál
14/33 A kérdező kommentje:
toszódj toszódj toszódj meg!
2012. aug. 23. 22:53
16/33 anonim válasza:
Szép vagy, de a hajad túl világos... tudom mindenki szupernőnek hiszi magát iszonyatszőkén, de pedig keveseknek áll jól. Neked egy sötétebb szőke tökéletes lenne. Vagy akár egy dögös vörös, talán az még jobban illene hozzád, vagány lenne:P
17/33 A kérdező kommentje:
A sötétszőke nem áll jól:S és azért ilyen világos mert kiszívta a nap. :I vöröset nagyon szeretnék de félek tőle (: meg gyorsan kifakul
2012. aug. 23. 23:06
18/33 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy..
A pólód nagyon tetszik *-* Remélem életedben legalább 3x ittál Jack Daniel'st nem csak divatból hordod .. :D
19/33 A kérdező kommentje:
Persze hogy ittam c: de keverve jobban szeretem mint tisztán ><
2012. aug. 23. 23:10
20/33 anonim válasza:
átlagos. zsírosan csillog a bőröd, ez zavar. nem hiszem el, hogy a hajad a nap szívta ki, nem a hidrogén. de egyébként lehetnél szebb is, jobb hajjal, ruhával, stb. meg a képhez ugye nem járul kisugárzás. szóval ezen a képen 5 pont a 10-ből, de élőben ez felmehet 8-ra is, ha olyan a kisugárzásod, megjelenésed, hangod, stb. (és én még mindig külsőről, megjelenésről írok, a személyiséget nem vontam bele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!