Mitől lehetnék szebb és divatosabb?
Figyelt kérdés
Nem tudom mitől lehetnék szebb és divatosabb. Minden szempontból: öltözködés, bőrápolás, haj, smink (nem vagyok olyan sminkelős típus, csak azt ami épp hogy kiemeli a szemem). Olyan tippeket kérnék ami suliba sem feltűnő. Szépnek, de mégis természetesnek szeretnék tűnni. Köszi előre is.2012. aug. 23. 18:21
1/4 anonim válasza:
Hordj olyan ruhákat amik nem túl kihívóak rikítóak, inkább szolid, de azért fiatalos
2/4 A kérdező kommentje:
Ez eddig is így volt! Mindig színes pólókat hordtam meg farmert.. de úgy érzem, hogy a ruháim jól néznek ki, de én bennük nem.. és evvel nem tudok mit csinálni..
2012. aug. 23. 20:01
3/4 anonim válasza:
szia elso vagyok. sminknek igy latatlanba ajanlom hogy alapozd le az arcodat a szemedet felul egy vekony csikban huzd ki szemhejtussal es tegyel szempillaspiralt. esetleg egy kis szajfeny is mehet. A hajadat valtozatosan hordd osszefonva vagy kiengedve vagy kontyban vagy copffvan vagy csak egy kis tincset oldalra eltzzve. barhogy. A borod pedig hat attol fugg hogy szaraz a borod zsiros vagy pattanasos vegyel ra valo kremet. Es egyel egeszsegesen mert az mindennek az alapja. remelem segitette bocs csak nincs ekezetem es bocs az elirasokert is
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettél! és semmi gond, én is néha elírom.:))
2012. aug. 23. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!