Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek 172 cm magasság...

Szerintetek 172 cm magasság nagyon alacsony?

Figyelt kérdés
Mennyire jön be a csajoknak ez a magasság, szerintetek ez még benne van a normálban?
2012. aug. 22. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
165cm vagyok,de nekem alacsony mivel én is szeretek 10cm-s magassarkúkat hordani.de még anélkül se jön be,én is 180cm felett preferálom a pasikat.valahogy férfiasabbak,jobban érzem magam mellettük. ennek ellenére volt már 2 170cm-s pasim,bár bevallom valahol mindig is frusztrált kicsit.ez van
2012. aug. 22. 22:00
 12/18 A kérdező kommentje:
jó neked, leszarom, nem ez volt a kérdés,utolsó.
2012. aug. 22. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Üdv Kérdező!

Én is ekkora vagyok, mint Te, és nemegyszer kaptam már a képembe a magasságfasiszta nőktől, hogy bocs a 10 cm-s tűsarkúm fontosabb, mint Te, ezért nem.. Régen nagyon bántott, ma már csak a képükbe röhögök, és nem veszem fel a dolgot. Rengeteg ilyen "alacsony nő" van, akinek ez a téma, de sztem ez a saját szegénységük, ilyenekre nem érdemes még 1 percet sem elpazarolni..

A kérdésedre a válasz alacsonyak vagyunk, mert az átlag 176 cm körül van. Szerencsére még van egy-két ritkaság számba menő nő akinek nem téma a magasság. Szóval kis remény még van..

2012. aug. 22. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
ha nem bírod a negatív kritikát akkor ne tegyél fel kérdést te kisebbségi komplexusos szerencsétlen
2012. aug. 22. 23:05
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

De jó neked, én csak 170 vagyok. :D Hál' Istennek sikerült találnom egy 156 centis barátnőt, aki érdekes módon, kis termete ellenére nem nyavalyog a 10 centis magassarkúért, mint a legtöbb 2m-es lány, holott nyugodtan felvehetné mellettem, mert még beleférne. Aki meg azt írja, hogy "bocs a pasi 180tól kezdődik" annak leírom, hogy a női átlagmagasság 160 cm, a férfi átlagmagasság 170 cm, szóval nem mi vagyunk alacsonyak, hanem ti vagytok mamutok.

21F

2012. aug. 23. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
*mutáns mamutok - így akartam írni :D
2012. aug. 23. 11:55
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Az egész világot tekintve az átlagos testmagasság 173 cm, tehát nem vagy alacsony.

Egyébként: Én 175 cm-es nő vagyok, de simán járnék veled. Sőt, egy alacsonyabbal is. Soha nem érdekelt, hogy ki milyen magas, sőt, csak pár évvel ezelőtt hallottam arról, hogy egyáltalán létezik ilyen probléma.

2012. aug. 23. 16:24
 18/18 mr.brown válasza:
100%
De nagyra vagytok lányok azzal a krva magassarkúval. mintha az már hozzá számítana a magasságotokhoz. Ne akarjon már egy 160 centis lány 180 centis fiút csak a magassarkú miatt.
2012. aug. 24. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!