Az USA-ban hogyhogy mindenkinek tökéletes a fogsora?
Azert itt is vannak nem szep fogu emberek...
De miutan itt mar kicsi korban ertsd 3 ev korul eloszor mar elviszi a normalisabb szulo a gyereket a fogorvoshoz, mar nem kap szegeny gyerkoc szivinfarktust mikor meglatja a fogdokit, hanem szepen lassan megbaratkozik vele.
Erdekesse teszik szamara, megfoghat dolgokat.
Raadasul meg matricat is vagy nyalokat is kap a vegen aminek aztan megjobban orul. Erre emlekezven legkozelebb megjobban motivalt, hogy menjen es nagyon sok kissrac szepen mossa a fogat reggel - este.
Tini korban a szulok egy vagyont koltenek a halal undok kolykuk szajara ha a fogai nem ugy allnak ahogy azt kell es itt nem ciki a fogszabalyzo es kulonbozok vannak. Kulso, belso, szintelen, szines...
Az en fogorvosom pl. lengyel. Azert lett fogorvos, mert anno Lengyelo-ban nagyon megkinoztak az iskolai fogaszaton. Meg jol meg is verte az asszisztens, hogy fogja vissza magat...ismeros ez szamodra? - en is rettegtem a fogorvostol minden kotelezo iskolai latogataskor...
Szoval elhatarozta o nem hagyja, hogy a gyerekek feljenek...
Az utobbi valaszadoval meg egyebkent sokmindennel nem ertek egyet. Szabad tudnom hanyszor voltatok ti az egeszen az USA-ban? na azert mert en ketszer, egyszer majdnem felevet, es itthonrol sokkal szebb. Szoval lattam ezt is azt is.
A vizumos dolgot indulasbol ki lehet pipalni, nekem sem gyonyoruek a fogaim, egy hazai fogorvos hibajabol elszinezodtek, es kozelsem lehetne mondani hogy epek. mondjuk legalabb szabalyosak:) Ennek ellenere 2szer is megkaptam az utobbi 5evben. Tehat ennek semmi koze a genallomanyhoz.
Masik dolog, hogy en lattam bizony kinn is nehany ellenpeldat a tokeletes fogsorra. Amivel egyetertek az, hogy kurvadraga a fogorvosi ellatas, de ennek megfeleloen teszik is szepen a dolgukat.
Sajat peldat hoznek fel: egyetlen szem tomesem kicserelese 140$-ba kerult... szerencsere ebbol csak 40et kellett fizetnem, 100$-os fogorvosi biztositasom volt, amit erre hasznaltam fel.
Nekem is nagyon érdekes!
Amikor itt voltak az Amerikaiak a városomban, már elsore feltunt, hogy milyen szépek a fogaik.. De mindegyiknek!
Amerika rejtélye, hehe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!