Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Feketere van festve a hajam...

Feketere van festve a hajam jelenleg, de ugy erzem, hogy valtoztatni szeretnek. Kreol borom van, sotet barna szemem: hogy allna nekem kozepes barna hajjal?

Figyelt kérdés
tudom, hogy le kell szivatni a hajam, es tudom hogy picit roncsolodik. --- Ugy erzem hogy valtozni szeretnek, szeretnem a tuhataramat is valtoztatni, es az oltozesi stiulusomat is. 17/l
2009. júl. 24. 12:38
 1/2 A kérdező kommentje:
Amugy szerintetek a fekete haj vagy a barna haj szexisebb? vagy az a "hordozotol" fugg?:P
2009. júl. 24. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a hordozótól fugg h te melyikbe érzed madag jobban ,,melyik a te igazi éned,,én feketére nem festeném mert a legjobban roncsolja a hajat meg nehéz késobb más színure befesteni mert szívatni kell ,mert nem fogja be amásik festék,,,,na de ez mindegy sztem mindkét szín divatos nekem kozépbarna van és ha majd odajutok h beszeretném festeni a hajam akkor sotérbarnára szeretném.....nekem az non tetszik de a kozépbarna is én a BARNÁT szeretem:))))de ami hozzád kozelebb áll :)))
2009. júl. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!