Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kb mennyi idő alatt nő vissza...

Kb mennyi idő alatt nő vissza 0,5 cm-t a letépődött körmöm a rózsazsín résznél? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Körmösnél voltam,amikor szedte le a műkörmöt,akkor a megvékonyodott saját körmöm letépődött szinte húsig az egyik oldalon.Kb mennyi idő alatt nő vissza rendesen?Nem tudtam teljesen leszedni az egész körmömről az anyagot,kb 2 mm vastagságban rajtmaradt a többi részen.Így is le fog tudni nőni,ugye?

Bebetadinoztam és leragtapaszoztam.

Tudtok valami olyan szert,amitől gyorsabban visszanő?

Remélem azért nagyjából érthető az egész.A válaszokat előre is köszönöm!:)

2012. aug. 21. 18:17
 1/1 anonim ***** válasza:
A köröm épp olyan mint a haj, valakinek lassabban, valakinek gyorsabban nől, mindenkinél változó. Állítólag revalid kapszulától gyorsabban nő és erősödik is, de szerintem csak huzamosabb szedés után.
2012. aug. 24. 00:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!