Fiúk? Miért van az hogy egy olyan lányt mint pl. :én le kurv. Znak csak mert magas, vékony és nagymellű vagyok, és divatosan öltözködöm, denem ugy mint a mostani lányok hogy a mell meg a segg kivan. (ezt nem egósan mondom, ez így van. )? :/
örülök a kapcsolatodnak, további boldog éveket, DE!:
nem, nem jogos az ítélkezésed, senkinek nincs jog ítélkezni más felett! ha te ítélkezel, akkor mások is ítélkeznek feletted! akkor meg minek ez a kérdés.
vagy ha valaki mű, vagy cicababás, akkoris butának, ribinek tartják őket, pl ha szolizik és totál rózsaszínbe jár mellette, vagy vasalt póthajjal mászkál, plusz nagyon hosszú műköröm, mai szerintem nem is szép, főleg ha hegyes, vagy lehet sok a smink,
ha valakinek van melle, barna, sminkeli magát, hosszú a szempillája, és alapból nem rossz az alakja, akkor már cicababa vagy ribike :) sokak szerint, legalábbis olyan hatást kelt, a leopárdmintás, meg testhez álló sztreccsnacis ruhák már tünhetnek annak egy csini csajon
Ha csajok kurv.znak le, akkor kurv.ra irigykednek. Ha férfiak, akkor kurv.ra meg szeretnének kapni, de kevésnek érzik magukat, vagy töketlenek, vagy beszariak, vagy primitívek ahhoz, hogy megpróbáljanak megismerkedni veled. Sokkal egyszerűbb ha lekurv.znak, és így többnek érzik magukat. Nem szabad ezekkel foglalkozni. Lelki nyomorékok.
Amúgy én imádom a magas, vékony, nagymellű lányokat, csak sajnos én alacsony vagyok, így elég esélytelen. De ettől még nem szoktam lekurv.zni őket:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!