Színes kontaktlencséről mi a véleményed?
Barna szemem van,de szerintem nekem nem áll jól,pedig olyan szép a szemem formája,de magát a színét nem szeretem,mert teljesen "eltűnik",mert nem feltűnő.De pl kék,vagy zöld szemmel szinte hipnotizáló lenne,és nagyon nagyon szeretném,ezért eldöntöttem,hogy színes kontaktlencsét szeretnék,láttam is 9000-ért éveset.Nekem ennyit megérne,de nem tudom,szüleim mit zólnának hozzá.Nem engednék meg,és ezt meg is értem.Szerintetek jó ötlet hogy ezt akarom,vagy nem?
16/L
Szerintem ha jó a szemed, ne vegyél kontaktlencsét. Nagyon macerás a használata (tapasztalatból mondom), hétköznap én is inkább szemüveget hordok.
Ha természetesen barna a szemed, nem hiszem el, hogy nem áll jól. Akinek tetszel, annak barna szemmel is tetszeni fogsz.
Nekem alapból kék a szemem, (de nem az az szép égszínkék, hanem kék-zöld-sárga) de csak színtelen lencsém van.
Ha mégis úgy döntesz hogy veszel, inkább minőségit vegyél, és előtte mindenképp beszéld meg a szüleiddel.
Nem lebeszélni akarlak, csak elmondtam a véleményem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!