Színes kontaktlencséről mi a véleményed?
Barna szemem van,de szerintem nekem nem áll jól,pedig olyan szép a szemem formája,de magát a színét nem szeretem,mert teljesen "eltűnik",mert nem feltűnő.De pl kék,vagy zöld szemmel szinte hipnotizáló lenne,és nagyon nagyon szeretném,ezért eldöntöttem,hogy színes kontaktlencsét szeretnék,láttam is 9000-ért éveset.Nekem ennyit megérne,de nem tudom,szüleim mit zólnának hozzá.Nem engednék meg,és ezt meg is értem.Szerintetek jó ötlet hogy ezt akarom,vagy nem?
16/L
Oooh 9ooo ért hol láttál?
Am szerintem a lényeg az hogy jól érezd magad...ha ez annyira gátol akk ne emiatt csezdel:D
itt csomó féle van :)
és szerintetek nem korai?Nem festem a hajam,meg ilyenek,ez lenne az egyetlen "mű" rajtam.Mondjuk én még várok vele,szüleim nagyon lecsesznének..:(
Nekem már volt vagy 6 féle színes lencsém, egyik sem volt szép. Mindennapos használatra teljesen lehetetlen hordani mert homályosan látsz benne néha és természetellenes a mintája amitől elég gáz az egész. Mindenki látná hogy kontaktlencséd van.
Szerintem ha feltűnőbb szemet akarsz akkor emeld ki sminkkel. Azzal többet érsz mint kontaktlencsével. Az legfeljebb buliba használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!