Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó tanács kéne, vagy csak...

Jó tanács kéne, vagy csak szimplán hülye vagyok?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, aki eléggé "dilis" :P

Kicsit fiúsan öltözöm, nem vagyok az a napbarnított szőke plázapics@... Nincs sok IGAZI barátom, sőt, ha összeszámolnám, valójában csak 1. Szeretnék kicsit lányosabb lenni, kicsit "menőbb". Szeretnék én lenni az a "hűde szexi, mégsem rib@nc" csaj..." Kissé telt alakom van, a combomon hátul már kezd látszani valami... Szeretnék szoknyákat hordani, de nincs elég önbizalmam hozzá, és nagy önkritikám is van. Szeretek sportolni, de azért van lustaság bőven :D:S:S Hogy tudnék magabiztosabb lenni? Szeptemberben leszek 8.-os., és addigra szeretném átváltoztatni magam. NEM CSAK KÜLSŐLEG!

Segítene nekem valaki, hogy mit és hogy csináljak?

(Persze ezalatt magamat is adni!!!)

Köszönöm a segítséget, aki pedig cikizni akar, elég elkeserítő!

2009. júl. 23. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 8dikban, sőt még 9dikben is fára másztam és nem azzal foglalkoztam hogy mi a divat hanem azzal hogy gyerek vagyok és élvezem -.- nem kell erőltetni, előbb utóbb ki fog alakulni a stílusod.
2009. aug. 13. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem meg úgy lesz, hogy a középsuliban majd nagyon sok minden hatással lesz rád, kialakulnak az új szokásaid, kívül-belül teljesen megváltozol. általában ez így van.
2009. aug. 13. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia :)

Én lehet hogy nem tudok SOKAT segíteni,de úgy vélem:Add önmagad,de egy kicsit fogd is vissza...magad,szerintem szép ha egy lány nem ANOREX havem kicsit TELTEBB,sőt én szívesen megismerkednék veled,ha ezt nem veszed ... sértésnek vagy ilyjesmi :).NEM KELL MINDEN LÁNYNAK SZOKNYÁS VIHOGÓS ... NAK LENNIE

(syforce@citromail.hu)

2009. dec. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!