Jó tanács kéne, vagy csak szimplán hülye vagyok?
13 éves lány vagyok, aki eléggé "dilis" :P
Kicsit fiúsan öltözöm, nem vagyok az a napbarnított szőke plázapics@... Nincs sok IGAZI barátom, sőt, ha összeszámolnám, valójában csak 1. Szeretnék kicsit lányosabb lenni, kicsit "menőbb". Szeretnék én lenni az a "hűde szexi, mégsem rib@nc" csaj..." Kissé telt alakom van, a combomon hátul már kezd látszani valami... Szeretnék szoknyákat hordani, de nincs elég önbizalmam hozzá, és nagy önkritikám is van. Szeretek sportolni, de azért van lustaság bőven :D:S:S Hogy tudnék magabiztosabb lenni? Szeptemberben leszek 8.-os., és addigra szeretném átváltoztatni magam. NEM CSAK KÜLSŐLEG!
Segítene nekem valaki, hogy mit és hogy csináljak?
(Persze ezalatt magamat is adni!!!)
Köszönöm a segítséget, aki pedig cikizni akar, elég elkeserítő!
Szia :)
Én lehet hogy nem tudok SOKAT segíteni,de úgy vélem:Add önmagad,de egy kicsit fogd is vissza...magad,szerintem szép ha egy lány nem ANOREX havem kicsit TELTEBB,sőt én szívesen megismerkednék veled,ha ezt nem veszed ... sértésnek vagy ilyjesmi :).NEM KELL MINDEN LÁNYNAK SZOKNYÁS VIHOGÓS ... NAK LENNIE
(syforce@citromail.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!