Jó tanács kéne, vagy csak szimplán hülye vagyok?
13 éves lány vagyok, aki eléggé "dilis" :P
Kicsit fiúsan öltözöm, nem vagyok az a napbarnított szőke plázapics@... Nincs sok IGAZI barátom, sőt, ha összeszámolnám, valójában csak 1. Szeretnék kicsit lányosabb lenni, kicsit "menőbb". Szeretnék én lenni az a "hűde szexi, mégsem rib@nc" csaj..." Kissé telt alakom van, a combomon hátul már kezd látszani valami... Szeretnék szoknyákat hordani, de nincs elég önbizalmam hozzá, és nagy önkritikám is van. Szeretek sportolni, de azért van lustaság bőven :D:S:S Hogy tudnék magabiztosabb lenni? Szeptemberben leszek 8.-os., és addigra szeretném átváltoztatni magam. NEM CSAK KÜLSŐLEG!
Segítene nekem valaki, hogy mit és hogy csináljak?
(Persze ezalatt magamat is adni!!!)
Köszönöm a segítséget, aki pedig cikizni akar, elég elkeserítő!
Szia :) nem kell ahozz szoknya ha nem szereted ha te jobban szereted a farmert az is jó egy nagyon jó magassarkúval nem ? én sem hordok szoknyát de azért sztem ezzel jobb vagy pl ha nem tudom milyen a hajad emos vagy valami extrém válts át nővesztésbe és valami egyszerű lányos mondjuk pl hosszú haj a legjobb a saját eredeti szineddel :) vagy kezd el nőveszteni a körmöd látod ezt sem tudom rólad ,de leirom hogy pl neked nem kell mű hanem sajátod egy kicsit nagyobb mint a levágott és azt is lehet már szépen festeni ....szerintem a szötelenitést nem kell leirnom :) ha nem szereted a festéket akkor mondjuk csak a szempillasprált használj amivel megemeled a pillákat:)Amuyg mindig a természetes a szebb hülyének fogsz nézni de én ha elmegyek bulizni nem teszek sminket csak alapozot meg szempillaspirált :)
a helyesírásom ne nézd ;) 17/L
Köszi szépen, nagyon sokat segítettél.
Már pár hónapja növesztem a hajam, és a körmeim is kicsit hosszabb. Ezek szerint haladok a jó út felé. És igazad van, nem szeretem az erős festékeket, egy szempillaspirál + szájfény tényleg elég.
:PP
Neked is köszi!
Amúgy 8.-ig csak a kezdőlépést szerettem volna megtenni.
De úgy látszik ez már megvan :D:D
Ha a nadrág előnyben részesül nálad hordj azt,azt is lehet szexin,nőiesen hordani.Válassz olyan farmert,ami nőies,szexi vagy nyáron-ősszel,amikor még jó idő van akkor hordj vászon nacikat,az nagyon nőies,csinos.Egy egyszerűbb farmert is simán fel tudsz dobni egy csinos magassarkúval,vagy topánkával mellé egy csinos topp+bolero,vagy pólóval:)
Esetleg kicsit sminkelhetsz is(szempillaspirál,szájfény ez bőven elég ilyen korban,ha kell korrektort vagy pici alapozót is használhatsz).
A hajad milyen?Hord kiengedve,próbálj ki többféle frizurát,pl.:egyszerű konyt,amit megtudsz csinálni magadnak.Vagy vágass egy csini frizurát(én tegnap vágattam le a hajam,isteni lett,nagyon tetszik teljesen más lettem,sokkal jobban érzem magam!).Egy jól kiválasztott haj,nagyon jó,mert önbizalmat ad,nagyon tetszik és ezáltal sokat mosolyogsz(legalább is én).
Ha eleinte nem vagy az a magabiztos,szexi,csinos lány,akkor tégy úgy,mint aki magabiztos és tudja mit akar.Hidd el hamar belefogsz jönni,és pár hét után már nem is kell úgy csinálni,mert magabiztos leszel!Legyél mindig kedves,barátságos,mosolygós,csinos lány és akkor mindenki felfigyel rád.Barátkozni akarnak majd veled,és szeretni fognak.Ez még több önbizalmat ad majd Neked!:)
Sok sikert!
Ha szeretnél beszélgetni írj privit,én is most térek át a nőies útra.Ha gondolod beszélgethetünk...
14/L
Köszönöm a válaszod!
majd írok ;)
Köszi mindenkinek!!
Nem lesz nagy arcom, hisz én mindig önmagamat adom. Csak egy kis önbizalom kéne, meg külső átváltozás :D:D
Majd figyelek másokat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!