Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ilyen alakom? Ez...

Hogy lehetne ilyen alakom? Ez szerintetek is jó?

Figyelt kérdés

Én elégedett lennék ha ezt az alakot elérném. Hogy lehetne ilyen az alakom? Vagy ez még nem elég jó inkább legyen valami jobb a célom?

[link]

23L

2012. aug. 18. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Diétával és sporttal, meg persze genetikával, ehhez ugyanis homokóra alkat kell.
2012. aug. 18. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

"Vagy ez még nem elég jó inkább legyen valami jobb a célom? "

agyhalál....critical damage....

2012. aug. 18. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha alapból teljesen más az alakod akkor ilyen sose lesz.
2012. aug. 18. 19:09
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem nagyobb a mellem és a combom is vastagabb.. és a derekam is.. akkor valószínűleg sose leszek ilyen..
2012. aug. 18. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy kihozd magadból a legjobbat. Nekem sajnos szörnyű a genetikám, körte alkatom van, még is sok szenvedés és átedzett hónapok miatt aránylag csinosnak vagyok mondható.
2012. aug. 18. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Több ilyen alkatú lány barátom van és a titok annyi ,hogy minden nap futnak kilométereket amíg jólesik figyelnek ,hogy mit egyenek (Van amelyik szó szerint zabál amikor asztalhoz ül...) Illetve aerobikoznak is...

Ennyi a trükk.

Szerintem nem gond ,ha kicsit van fölösleg mindenhol mert ,ha lefogysz úgy jársz mint ahogy én is. A zsírpárna eltűnik ,de a bőröd nem tud annyira feszesre összehúzódni:S

2012. aug. 18. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
şzámomra ez az alkat kicsit túl vékony, de szerintem ilyen alakod úgy lehet, ha odafigyelsz az étkezésre és mellette rendszeresen sportolsz, ez az egyetlen hatásos módszer :)
2012. aug. 18. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
"Csacsi öreg medvém"
2012. aug. 18. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!