Ti elhiszitek, hogy ez a nő tényleg 43 éves?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka, hogy az ázsiaiak kb mind feleannyi idősnek néznek ki, mint a koruk???
Szerintetek ez tényleg lehetséges, 43 évesen igy kinézni?!
2012. aug. 18. 17:44
1/11 anonim válasza:
Simán,ezek általában fiataloknak néznek ki még 40évesen is
2/11 anonim válasza:
Arcra nem látszik, de ha mélyen a szemébe nézel, látszik a kora.
3/11 anonim válasza:
wow. akkor az 5. képen lévő csaj 60?!
4/11 anonim válasza:
Hát, nem tudom, én elhiszem, abban viszont kételkedek, hogy mindez "természetes adottság". Legalábbis innen elég hihetetlennek tűnik.
5/11 anonim válasza:
simán, az ázsiaiak egyébként is nagyon egészségesen és tudatosan étkeznek:) ezért olyan gyönyörű a hajuk is:)
7/11 anonim válasza:
Megnézném műtétek és smink nélkül
8/11 anonim válasza:
Igen 43éves.Kevés ázsiai van aki ennyire jól tartja magát.
Valami olyat hallottam hogy Japánban emiatt lett híres és hogy is hívják... valamilyen örök idők asszonya vagy valami ilyesmi... pontosan nem emlékszem rá.
10/11 anonim válasza:
igen el tudom hinni, ha mondjuk kínai lenne akkor meg se tudnám mondani h férfi vagy nő, álmos vagy nem :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!