Csak nekem? :O ez izé normális? Xd
igen ez normális.
almányi... tudod egy alma nem kicsi...:D akkor nem értem mi a gond, mindenki máshogy fejlődik, van akinek 18 vagy 20 évesen is alig van melle, van akinek 14 évesen akkora melle van mint más 25 évesnek, és még nőhet is a melle, mivel fejlődő szervezet.
Egyik osztálytársamnak meg semmi melle nincs, úgyértve,hogy tényleg 0,ő most 16 éves,na szóval szerintem normális,13 évesen nekem semmi mellem nem volt,14 évesen kezdett el talán nőni..most 16 vagyok és már eléggé nagy a mellem.
Ne aggódj ilyeneken:)
Én meg 26 éves vagyok és az enyém fél almányi... most akkor kinek jobb?
Bár én nem is szeretnék nagyot.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon unom ezeket a kérdéseket :\ Muszáj naponta megkérdezni, hogy miért nem akkora a fejlődésben lévő melletek mint egy dinnye??!
Akár egész életed során változhat a mérete. Tehát tök normális, és nem csak neked -.-"
13/L (nekem meg pont akkora, amekkorának lennie kell. jaj ne, ez biztos abnormális....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!