Hogy mondjam el anyának hogy melltartót szeretnék hordani és borotválni szeretném a hónaljam és a puncim? 13/L
Figyelt kérdés
Elég kínos dolog nem ? lécci pls segítseteK!2012. aug. 17. 08:42
11/19 anonim válasza:
HOgy ezt mennyire kínos anyukádnak felvetni, azt csak Te tudod. A puncid borotválni max. bikinivonalban érdemes esztétikai okokból. Csupaszra felesleges; kezdesz nővé érni, nem hiszem, hogy ez ellen tenni kéne. Ráadásul az egészséged kockáztatnád hosszútávon. Az ápoltságra, tisztálkodásra legyen gondod. Ezzel a maximumot megadtad Magadnak.
12/19 anonim válasza:
Mondd anyudnak, hogy szeretnél melltartót és borotvát venni. Nincs ebben semmi kínos, én anno (12 voltam) nyugodtan elmondtam anyumnak. Igaz, mi elég jó viszonyban vagyunk.
15/L
13/19 anonim válasza:
Én szóltam a lányomnak, hogy hordjon melltartót, nehogy megereszkedjen a cicije, és borotvát is önként vettem neki, és közöltem vele, hogy ma már nem divat a gyapjú... :)
38F :)
14/19 anonim válasza:
Te nagyon hulye vagy kedves utolso, de legalabb megkimelted par kinos helyzettol. :D
15/19 anonim válasza:
Nem vagyok hülye, csak rendesen foglalkozom a gyerekkel. :)
16/19 anonim válasza:
11 évesen szóltam neki ezekről, segített gyantázni, mindenben támogatott :) hajrá.
17/19 anonim válasza:
Szolj neki hogy szeretnél egy melltartót meg egy bototvát viszont a puncid ne borotváld mert erősebb és szúrósabb lesz velem megtörtént nem kellemes érzés egy idő után!!
18/19 anonim válasza:
Miért kell állandóan ezt a tévhitet ismételgetni? A borotválástól nem lesz erősebb a szőrzet, attól erősödik, hogy a tested egyre érettebb lesz, semmi köze a dolognak a szőrtelenítés egyetlen fajtájához sem.
19/19 anonim válasza:
melltartó: 'Anya,szeretnék melltartót' - ennyi..
borotválás: ha van borotvád,akkor szerintem nem kell neki szólni,ha nincs,akkor csak annyit mondj hogy szeretnél egy borotvát,nem kell beavatni,hogy miért és hova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!