Nagyon ciki ha egy lánynak szőrös a válla?
Figyelt kérdés
Nem olyan "férfiasan", világos és kicsi, de azért látszik...2009. júl. 22. 16:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem ciki,meg hát nem lehet és nem is kell mindent szőrteleníteni. (F)
2/6 anonim válasza:
nekem is az olyan kis szőke szőrök!de amugy barna a hajam!xD
3/6 anonim válasza:
Mindenki szőrös mindenhol! 2 kivétel van, a tenyér és a talp. Nézzétek meg mondjuk a nyakatokat, a combotokat, a térdhajlatotokat...
4/6 anonim válasza:
Persze, hogy nem ciki...Nekem is olyan, volt amikor takargattam de sokkal feltűnőbb ha 80fokba póló van rajtad, mintha mondjuk felvennél egy topot.ÉS tényleg minden ember szőrös mindenhol és nem lehet teljesen szőrteleníteni.A génektől függ, hogy kinek mennyire.
L/17
5/6 anonim válasza:
nekem is szőrös a vállam ,és nem csak ott hanem minenhol.De nem érdekel,a barátom még nem szólt érte hogy zavarja hogy szőrös vagyok mindenhol.ha zavarná gondolom szólna és nem lenne velem eggyütt már 3 éve.nagy melegben nem vehetek föl hosszú újjú felsőt.Tényleg mindenki szőrös.nem ciki.
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, de, ha folyton azon aggódsz, h takargatod, vagy, hogy ciki, azzal csak magadnak ártasz. Ha kicsit lebarnulsz egyáltalán nem is fog látszani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!