Nagyon gáz hogy csak 163cm vagyok? 15/L
Figyelt kérdés
nos, eddig mindig 'Magasok' közé tartoztam, de az utóbbi 1-2 évbe mindenki nagyobbra nött mint én:o az egyés osztályba én vagyok a 3. legkisebb lány, a fiúknak meg általában éppen hogy a válláig érek..
szerintem már nem fogok nőlni:S anyukámnál már pár cm-rel magasabb vagyok, van két nővérem az egyik 18, vele pont ugyanakkorák vagyunk a másik 22, ő meg 1cm-rel magasabb.. akkor lehet énis csak ekkora maradok?:S
2012. aug. 15. 14:58
11/14 anonim válasza:
Ó, és a 157centimhez 182cm a barátom. De őt sem zavarja, meg engem sem. Ez így jó :)
12/14 anonim válasza:
Én 160 centi vagyok, és már tuti nem fogok nőni, már megszoktam. Már az osztályban lassan a fiúk közül mindegyik nagyobb lesz nálam, az egyik gyerek aki tavaj egy jó fél fejjel alacsonyabb volt nálam, egy év alatt már 5 centivel magasabb lett, pedig én is nőttem 3 centit. :D
13/14 anonim válasza:
Már nem azért, de a 163 centi teljesen átlagos női magasság, te meg még csak lány vagy, 21 éves korodig még bőven van hova nőnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!