Nagyon gáz hogy csak 163cm vagyok? 15/L
nos, eddig mindig 'Magasok' közé tartoztam, de az utóbbi 1-2 évbe mindenki nagyobbra nött mint én:o az egyés osztályba én vagyok a 3. legkisebb lány, a fiúknak meg általában éppen hogy a válláig érek..
szerintem már nem fogok nőlni:S anyukámnál már pár cm-rel magasabb vagyok, van két nővérem az egyik 18, vele pont ugyanakkorák vagyunk a másik 22, ő meg 1cm-rel magasabb.. akkor lehet énis csak ekkora maradok?:S
örülj neki, én csak 156 vagyok :D
15/L
Szerintem már nem nősz főleg hogy a családod többi tagja is ekkora!
Én 26 éves vagyok és 168centi de engem nem zavar:) amúgy a párom 183 centi és képzeld már észre se veszem hogy menyivel magasabb:)
Nem tudom, ez miért okoz bárkinek is frusztrációt... :) 21 éves korommal megnőttem kemény 157 centire. Na és? Semmiben nem akadályoz. Én szeretek ekkora lenni.
Ha meg 170cm lennék, akkor meg azzal barátkoznék meg. Mindennek van előnye és hátránya is, de neked bőven elég az előnyökkel foglalkozni.
Ráadásul 15 évesen még fogsz nőni...ha nagyon zavar vagy hátrányt szenvedsz emiatt (amit kétlek), akkor ez vigasztaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!