azzal nincs bajom, hogy az angol világ nyelv, tisztába vagyok vele kedves utolsó. azzal van a bajom, hogy mostanában igen felkapott lett az ilyen "semmilyen" szövegek csuklóra és ujjra való firkálása. így elveszik teljesen a tetoválás értéke, jelentése, ha szabad ezt így fogalmazni.
nem hiszem el, hogy nincs a mai emberek többségében egy csöppnyi sajátosság, egyéniség. nem értem miért kell tucat tetkókat magunkra aggatni. nekem is van tetkóm, magát a tetoválást tisztelem, mint művészetet, de így, ilyen mintákkal vicc van belőle csinálva.
kérdező: ez az a tetoválás, amit meg fogsz bánni. ha mégis ezt a mintát szeretnéd, de nagyon nagyon, akkor legalább ne valami sablonos betűtípussal, hanem mondjuk a saját, vagy valamely szeretted írásával varrasd magadra.... csak ennyit tudok tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!