Lányok, szerintetek melyik néz ki jobban? Nektek melyik jön be?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és szeretnék piercinget. Karikát szeretnék, aminek két kis gömb van a végén. Csak az a kérdés, hogy szemöldökben, vagy ajak alatt néz ki jobban? szerintetek?2012. aug. 14. 21:44
1/10 anonim válasza:
Nekem az ajak alatti piercing nem tetszik, valamiért, tényleg nem tudom miért, de az jut eszembe, hogy az illető biztosan agresszív természetű. A szemöldökbe tűzött piercing viszont számomra kifejezetten szexi. :)
16/L
2/10 anonim válasza:
én alapból rosszul leszek és az ájulás kerülget ha szemöldök piercinget látok :D az ajak szerintem jól/jobban néz ki, nekem tetszik
14/l
3/10 A kérdező kommentje:
valahogy éreztem, hogy nem lesz kiegyenlített vélemény..:D de köszi :D
2012. aug. 14. 21:50
4/10 anonim válasza:
mindkettő tucat
a szemöldök olyan 90es évek diszkós szuttyó, az ajak meg olyan emo.
5/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten jobban tetszik a szemöldök 14/L
7/10 anonim válasza:
Szerezz egy piercinget, próbáld oda mindkét helyre, és ahol jobban áll. Nekem személy szerint az ajak pc jobban tetszik, de ha nem áll jól, akkor hiába. Mindkettő tud nagyon szexi lenni. Egyébként a piercingnek amire gondolsz patkó a neve. [link]
8/10 anonim válasza:
ha választani kell akkor inkább az ajak.16l
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2012. aug. 15. 17:14
10/10 anonim válasza:
a szemöldök p jobban tetszik 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!