Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fájdalmas a szemhéj...

Mennyire fájdalmas a szemhéj tetoválás?

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkozom rajta, hogy megcsináltatom, ezzel sok időt spórolnék a reggeli sminkelésnél.

Csináltatott-e már valaki? Mennyire fájdalmas? Mennyi idő, amíg begyógyul?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 14. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

inkább kelj minden nap egy órával előbb de gondolj bele

1. nagyon nagyon fáj amikor csinálják és amíg bem gyógyul be addig nem túl esztétikus

2. lehet hogy megbánod mert nem ilyen alapsminket szeretnél és adódhat olyan alkalom is amikor azt se akarod majd hogy egy kis szempillaspirál legyen rajtad

3. 70 éves korodban amikor már ráncos leszel biztos nagyon"csini" leszel majd tetovált sminkkel

gondold meg és aludj rá még egyet ha pedig megcsináltatod akkor kitartást és sok szerencsét hogy hamar gyógyuljon

2012. aug. 14. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
amúgy hány éves vagy? első válaszoló
2012. aug. 14. 19:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

27 éves vagyok, mindig is sminkeltem magam, jelenleg az alapsminkem erős fekete tus a felső szemhéjamon, szempillaspirál, egy kis pirosító. Végül is anyu is azt tanácsolja, hogy inkább ne, inkább húzzam ki magamnak minden reggel. Olvasva az érveidet, aludtam rá kettőt is, és lebeszéltem magam róla! :) Lehet, hogy mégsem akartam igazán, csak egy kis megerősítésre volt szükségem! :) Köszönöm szépen! :)

2012. aug. 16. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:

nagyon szívesen :)

jól esik amit írtál, köszi

az első és második válaszoló

2012. aug. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!