Csak én vagyok hosszú nadrágba, meg hosszuújjúba
ilyenkor?
Figyelt kérdés
Utálom a testem,ezért szinte egész nyáron farmerba vagyok,illetve egy hosszú ujjú fölsöbe,mondjuk ha télleg nagyon meleg van,akkor pólóba.Utálom a testem,ezért így takar el.Anyukámék mindig piszkálnak miatta,ami rosszul esik.mert tudom,hogy nem ilyen ruhába kéne lennem,de nem tudom magamat el fogadni.:(Más is van így?
15/l
2009. júl. 22. 10:13
1/8 anonim válasza:
Húgom is ezt csinálta, amikor 15 év körüli volt. Róla sem lehetett lebeszélni a hosszú nadrágot és felsőt. Aztán kinőtte ezt a korszakot is. Gondolom veled is így lesz, amint megbarátkozol azzal, hogy megváltozott a tested.
2009. júl. 22. 10:41
2/8 anonim válasza:
Miért nem vetetsz egy maxi ruhát? Most divatos, akciós, repülnének megvenni, csak lejöjjön rólad a farmar, és nem főnél meg legalább! Nyári, könnyű nadrág is létezik, nem csak farmer. Amúgy nyugodtan le is vetkőzhetnél, feleslegesen kínzod magadat.
Nekem is volt egy ilyen korszakom kb egy-két éve.De szerintem nyugottan leöltözhetsz pólóra meg rövidgatyóra nemhiszem hogy olyan duci lennél vagy ilyesmi.Amúgy meg csak nézz körül az utcán;ilyen melegbe mindenki le van öltözve, még a legkövérebb emberen sincs télikabát:DJa amúgy énse tartozok a legvéknyabbak táborába de énis felveszem a rövidnadrágot hisz nincskedvem grillcsirke módjára szénné égni +40fokban.Szóval biztos TE is csinos vagy és csak te látod magadad ilyennek.Én mindig arra gondolok hogy vannak nállam sokkal véknyabbak ,de ugyanúgy sokkal kövérebbek is....
2009. júl. 22. 11:04
4/8 anonim válasza:
sztem nincsen semmi neked semmi bajod abszolút, csakmost ilyen gyepes korszakodat éled. majd kinövöd.
2009. júl. 22. 12:34
5/8 anonim válasza:
nézd meg a mamikat a strandon. 150kgosan BIKINIBEN, nem egyrészesben milyen boldogan pancsiznak.:) és senki se nézi őket. 1000× feltűnőbb, kirívóbb ha beöltözöl. :) veyél vmi vászonbol lengébb térd felett érő nadrágot, az egyáltalán nem gáz, akárhány kilo is vagy. nemtudom, h a kezedet v mit szégyenlsz... de sztem nem kell... mert SENKI sem tökéletes.. nézd meg.. nagyon sok tulsúlyos ember van és hogyan ölzöznek?:) jo, nem atz mondom h ízléstelenkedni kell.. de csak lazáánn..:) pl ien felsők: mellet ad, + takar.:) kezed meg nembaj ha lint van:)
[link] a lényge, h bővíttet...:) ha nagyon zavar, h kint a kezed vegyél pl c&aban ilyen mell alá érő kis pulcsit.:) sztem ez tökéltes. egy térd alatti nacival, vmi csinos cipővel.. táskával..:) és tökjol érzed majd magad csinosan, hidd el:)
2009. júl. 22. 18:45
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!egyrészt hihetelen vastag a vádlim,combom,és tele van terhességi csíkokkkal,meg a karom is:(nem vmi szép:(
2009. júl. 22. 20:01
7/8 anonim válasza:
nővérem is ilyen(18/L) egész nyáron hosszú farmerbe van...
Én elfogadtam magam ilyennek amilyen vagyok...ekcémás vagyok,ezért foltos a kezem és a nyakam,szerintem nagy a combom,és hasam is van elég nagy...DE ELFOGADTAM MAGAM,MERT EL KELL!!!!!!!!!!
Jobb lenne ha egész nyáron farmerbe+pólóba sülnék szét,mert ilyen vagyok amilyen??!!Arról nem beszélve,hogy a nőies cuccok sokkal jobbak:)
14/L
2009. júl. 23. 14:32
8/8 anonim válasza:
Velem is ez van. Ha elmegyek valahova, sosem veszek rövidnadrágot, mindig csak hosszú farmert, ebben érzem jól magam. Itthon is inkább mackónadrágban vagyok, még a legnagyobb melegben is, de az is igaz, hogy felülre meg csak egy trikót veszek. Apám folyton nyaggat, amiért ezt csinálom, de sose fog meggyőzni a rövidnadrágról :D 15/l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!