Nőként a véleményem:
rövid, de formás láb, felül sok minden nem látszik de ott sem lehet rossz.
Bár egy meglátás ezt a csúnya szandált inkább ne hord! Egy kis flip-flop papucs (vékony pántos, 1-1 strasszkővel) csinosabb volna mert ebben olyan "tramplis" lábad van... Olyan látvány mintha, egy 160 centis nőnek 43-as lába volna...
Szandál tényleg gáz, de szép formás lábad van. Viszont pici a melled, és nagyon előnytelen ebben a felsőben szerintem, mert még laposabbnak tűnsz.
De egyébként csinos vagy, csak lehetnél még csinosabb is előnyösebb ruhákban!
A lábad elég rövid, de mondjuk én könnyen beszélek a 174 centis magasságommal..
A másik képről meg nem tudok véleményt mondani, mert nem látszik az alakod ebben a ruhában.
(22/L)
A lában rövid és vastag, de legalább valamennyire formás. A karod gyenge, dolgozhatnál rajta valami, hogy ne olyan legyen mint egy fadarab. A melled kicsi, de arról nem tehetsz. A ruha szörnyű. Hogy szép vagy-e? Komolyan gondoltad ezt a kérdést ezen képek alapján? Amikor valakit nézünk, hogy szép-e én először a fejét nézem. Ne haragudj meg de az öltözködésedből és az alakodból ítélve nem mondanám, hogy szép vagy, inkább átlagos. A szépségnél az összképet nézzük. Fej, test, ruha. Az én tapasztalataim szerint a szépek figyelnek az alakjura és az öltözködésükre.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!