Szerintetek egy lány fogszabályzóval is lehet szép? Vagy csúnyítja az arcot?
Figyelt kérdés
lehet hogy furán fogalmaztam azért bocsánat:DD2012. aug. 13. 23:21
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet azzal is szép. :))
2/5 anonim válasza:
Semmiképp sem olyan szép, mint nélküle, de 1-2 évet csak kibírsz vele.
3/5 anonim válasza:
a végeredmény a szép, nem a fogszabi.
4/5 anonim válasza:
Igen, furán fogalmaztál.
Az arcon nem változtat a fogszabályozó.
Nem keverted össze valami arcszabályozóval? :)
Komolyan:
A fogaszabályozó: embere válogatja. PL a kb 10 éve a lánytesóm is hordott, és amikor rámmosolygott majdnem elhánytam magam...
Pár hete találkoztam egy lánnyal de egyáltalán nem változtatott az összképen. Szabályozóval is nagyon helyes volt.
Igazából ez a párválasztást nem befolyásolja, mert a tudatunkban benne van, hogy ez csak ideiglenes állapot, vagyis a másikról nem alakít ki negatív képet (tehát normál esetben nincs ilyen, hogy "csak azért nem kezdek vele, mert fogszabályzója van").
5/5 anonim válasza:
Igen. Egyik legjobb barátnőmnek van (amúgy nekem is), és ez semmit sem változtat a népszerűségén a fiúk körében! 15 éves, és végzős fiúk hívják találkozni, egyszerre kb 10-15 sráccal beszél facebookon.. félek, mi lesz, ha leveszik neki!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!