Az önbarnítótól ki fog szőkülni a szőröm is?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 09:05
1/8 anonim válasza:
Inkább bebarnul. Kiszőkülni a szőkítőtől tudna.
2/8 A kérdező kommentje:
és ha napozok,attól kiszőkül?mennyit kéne napoznom,h kiszőküljön??
2009. júl. 22. 09:37
3/8 anonim válasza:
Ha barna vagy sötétbarna hajú vagy akkor nem hiszem, hogy kiszőkül..vagy esetleg ha egész nyáron mindennap kint vagy és hajlamos vagy erre..Nekem kiskoromba szőke volt a hajam és nyáron kiszőkül a karomon a szőr :D meg a babahajam is szőke..szóval ez attól függ , hogy milyen tipusú vagy.
4/8 anonim válasza:
A középbarnáknak kiszőkül.Hamar. A többiek szőkítővel kenik otthon. Vagy epillál.
5/8 A kérdező kommentje:
barna hajam van,világos barna bőröm.hát sajna szőkítőt nem tudok venni.esetleg szőke hajfestékkel megprobálkozzak?
2009. júl. 22. 10:08
6/8 anonim válasza:
Szerintem ne, biztosan nem feltűnő, inkább hagyd úgy.
Nekem a barnítótól szőkébbnek tűnnek a szőrök, bár én is hajlamos vagyok nyáron kiszőkülni picit. De egyébként valamivel jobb a helyzet barnítóval - nálam.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire zavar, akkor inkább gyantával szedd le, de a szőke hajfestéket rá ne kend! :)
Egyébként én ezt az egész szőkítési mizériát nem értem: mi értelme van? A napfény ugyanúgy megcsillan rajta :)
Egyébként gondolkozz logikusan: ha a bőröd nyáron barnul, a karodon kiszőkíted a szőrt, hogy fog kinézni egy sötét alapon a világos szőr???
Végül is te tudod, de én mindenképpen a gyantát javaslom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!