Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem látom magam dagadtnak...

Nem látom magam dagadtnak mégis azt mondják az vagyok? Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

sziasztok. 15 éves lány vagyok,és eléggé elvagyok keseredve mert folyton mindneki azzal szekál hogy dagadt avgyok... jó,beismerem nem én vagyok a legvékonyabb ember a földön,de én nem látom magam dagadtnak egyáltalán !!!Veletek is volt már ilyen ??? :((fotóztam csomoszor a testem megminden és tényleg lehet hogy én vagyok a vak,de sztem nemvagyok az. :S... persze nyilván jobb lene pár kilót leadni,de azért még bizom abban hogy idővel megnyulok meg meg persze probálok sportolni is.

amugy 170/60 kg vagyok:/ és ne haragudjatok ha rossz kategóriába irtam.. :)

2009. júl. 21. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
A 170/60 biztosan nem kövér, megnyugodhatsz.
2009. júl. 21. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Szia! Szerintem semmiképp ne higgy nekik!! tökéletes a súlyod a magasságodhoz. a fiúk amúgy sem a pálcika lányokat szeretik jobban,hanem akiken van mit fogni!:) (és ezt úgy mondom,hogy én az előbbibe tartozom,önhibámon kívül,adottság..) szóval nyugi, nehogy fogyókúrázz,többet ártasz vele,mint használsz,úgyis a melledből fogynál le elsőként. ha szeretnél mégis valamit tenni magadért,sportolj!:) jó időtöltés,és hasznos. Amúgy ha nekem nem hiszel, számold ki Te is magadnak!

[link]

beírod amiket kér,és kiadja,hogy tökéletesen normális a súlyod!:) Testtömegindex: 20.8 - ezt írja,de te is kiszámolhatod, ja és tudni kell,hogy 20-25 között normális,abszolút megfelelő így ahogy vagy:)

2009. júl. 21. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

a 60 kilóddal tuti h nemvagy kövér. sztem nézd meg alaposabban azokat akik aztmondják rád h kövérek.

ők anorex kinézetűek? vagy eccerűen csak szar az alakjuk?

2009. júl. 21. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem 170/60 teljesen jó.

Amúgy én is így vagyok most...:D Én sem érzem magam dagadtnak, de páran azzal szekálnak mostanában, hogy dagadt vagyok, úgyhogy elkezdtem rendszeresen sportolni, meg hasizom, fenékizom, combizom gyakorlatokat végezni. Ezenkívül próbálok minél többet mozogni, akár itthon, akár bárhol máshol.

Bár nekem az apum és az egyik fiúhaverom mondta, úgyhogy lehethogy csak szivatnak.:D Én tényleg nem látom magamat dagadnak. És eddig mindenki mondta, hogy milyen iszonyú jó alakom van. Bár az utóbbi hónapokban híztam 1-2 kilót, de nem látszik meg rajtam szerintem.

Szerintem gondolkodj el rajta, hogy akik mondják, hogy dagadt vagy, azok komolyan gondolják-e, vagy csak szivatnak, és gúnyolódni akarnak.:P Én ilyenkor megszoktam kérdezni egyik bnőmet, vagy anyumat, és ők mindig azt mondják, hogy "dehogy vagy dagadt, ne legyél hülye:D". Amúgy én 164/53 vagyok, és sztem ez átlagos...

2009. júl. 21. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Jártam hasonló cipőben. Én 160 cm magas vagyok, és 42 kg voltam. Hát "gyönyörű" látványt nyújottam. Most vagyok 54 kg. Ez 12 kg hízást jelent. DE engem nem zavar. Végre van csípőm, derekam, combom. Nem vagyok kövér, csak nőies. Így is nagyon sok fiúnak bejövök. Persze vannak, akik tesznek megjegyzéseket, hogy fogynom kellene. Általában anorexiás hölgyemények. Suliban volt egy csaj, aki mindig azzal jött, hogy tuti fogyókúrákat ismer, amivel leadhatom a pocakomat. Én mindig ránéztem, és szinte könnyes szemmel kérdeztem tőle, hogy Te most bántottad a pocimat? Te meg akarod őt gyilkolni? Hogy lehetsz ilyen kegyetlen? Na ilyenkor mindig leszállt rólam. Nem kell mindig másokkal foglalkozni. Nem vagy dagadt, sem kövér. Nem azt mondom, hogy étkezz egészségtelenül, és ne sportolj. Mert igenis oda kell figyelni arra, hogy mit és mennyit eszünk, és fontos a sport is. De nem kell túlzásba vinni.
2009. júl. 22. 00:15
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon rendesek vagytok, megnyugtattatok :)) még egyszer ezer köszi :P de azért irhattok még :P
2009. júl. 22. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!