16éves vagyok és nincs se seggem se mellem. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
156 cm magas vagyok és 46 kg. Mindenki szerint vékony vagyok, ez is zavar. De jobban az hogy nincsen fenekem, vagyis nem nagy és nem is formás. Mit lehet ilyenkor tenni?
Segítsetek!
2012. aug. 13. 20:41
2/11 anonim válasza:
Nemcsak vékony, alacsony is! Mell+fenék implantátum!
3/11 anonim válasza:
elsőavagyok.
Implantátum semmiféleképpen!
Inkább fordulj valamilyen tanácsadóhoz,személyi edzőhöz.. bármi..
5/11 anonim válasza:
Fenéken lehet javítani tornával,rengeteg gyakorlat van otthonra,de ha még jobb eredményt szeretnél elérni,akkor menj el egy konditerembe(ebben az esetben,viszont nagyon fontos,hogy kérj segítséget hozzáértőtől,mert többet árthatsz mint használsz).Formálj a többi testrészeden is,nem csak a fenekeden,mindre ráfér.Emellett egyél sok sok fehérjét,az kell az izmoknak.Szép eredményt lehet elérni,nem egyik napról a másikra,de megéri hidd el,tapasztalat :)
6/11 anonim válasza:
5.vagyok és ha érdekel néhány dologban én is tudok segíteni,viszont kell egy személyi edző,aki ott van melletted,én rengeteget tanultam az enyémtől,és tényleg örülök,hogy nem egyedül vágtam bele.
Ha nem szeretnél még konditerembe menni,attól tudok segíteni írhatsz privátot.
7/11 anonim válasza:
Ha szép kerek popsit szeretnél, akkor sportolj és étkezz megfelelően. Mell az genetika kérdése, 16 évesen én is inkább vasalódeszkára hajaztam mint egy nőre, de aztán nőtt még, így most már van mellem is:D
8/11 anonim válasza:
Nem csak a mell, a fenék is genetika kérdése, nem lehet csak úgy hipp-hopp növeszteni. Persze lehet rá hízni, meg tornával formálni, de ha alapból lapos vagy, akkor nem lehet túl sok mindent tenni. Barátkozz meg szépen a testeddel, ettől te még lehetsz egy nagyon csinos lány. Sőt vannak akiknek ez tetszik. Ha zavar, hogy vékony vagy, hízz. Ne csokival, hanem sporttal és egészséges ételekkel. Az implantátumot meg felejts el! Az nem te lennél, hanem csak egy darab műanyag.
9/11 anonim válasza:
Próbálj kicsit hízni és akkor lesz cicid és popsid is. De egyébként ettől függetlenül is lehetsz nagyon szép lány! :)
10/11 anonim válasza:
Ha zavar, hogy vékony vagy hízókúra. Egyébiránt: fenekedre torna. Melledre nézz szét pl itt, mellnoveles.startoldala.hu és keress magadnak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!