Skrillex féfi vagy nő? : O
A rocker fejrázás sokkal színvonalasabb, mint az "epilepsziás roham"?!
http://www.youtube.com/watch?v=fnNuzzN2cUk Roham tényleg... Ez is csak a hiányos zeneismeretedet reprezentálja, ami nem lenne baj, ha nem szidnád azt amiről annyi tudásod van, mint egy sziklának.
Én aztán tudok ezt azt a zenéről, rengeteg zenét ismerek és hallgatok. Nincs rosszabb és jobb zene, csak más. Már csak a dubstepen belül is teljesen más Nero Skrillex és mondjuk a Modestep. Hogy lehetne teljesen más stílusokat összehasonlítani? Nincs mondanivalója? Korpiklaani Nightwish Hammerfall?! Ezeknek milyen mondanivalójuk van?
19:52-Ezen kár vitatkozni. Neked bejön? Oké,akkor hallgasd
Rengeteg zene van,ezért normális,hogy mindenkinek más tetszik,de nincs értelme belekötni a másik izlésébe szerintem. Ez pont olyan,mint a vallási témakör
amúgy kérdezted,hogy én milyen jogom minősítem a Skillrex-t: nos egyáltalán nem minősítettem az én izlésem szerint, ugyanis én még egyetlen számot sem hallgattam végig ( belehallgattam,csak már unalmas volt 10 mp után ), ezért nem egyéni véleményt írtam, hanem zenei szakértők véleményét, amely szerint IGEN, a Skillrex: egy műanyag zene
Azok a zenei szakértők Grammy díjat adtak skrillexnek...
Ha meg kb 10 másodpercet hallgattál akkor mit ítélsz meg egyáltalán?! Főleg, hogy a drop 0:55 körül kezdődik, ami a lelke az egész zenének. Azt hiszed az intro olyan sokat elmond egy számról?
Egyébként elég egyértelműen minősítetted amibe írásod alapján bele sem hallgattál "Queen sokkal értékesebb és színvonalasabb zenét készített,mint amit a Skillrex".
20:07- hűű jólvan nah, a Skillrex csúcskirály, akiknek bejön ( most nem változtattam meg a véleményem,csak másképp fogalmaztam meg )
megfelel így ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!