Skrillex féfi vagy nő? : O
18:33- Az én zenei stílusom nemcsak,hogy akkor, de még a jelenben is megbecsült :)
lásd: Queen, stb.
A Queen-t sem szereti mindenki, és ha jól tudom, ők sem azonnali sikerként robbantak be.
És mi az, hogy nem igazi hangszerek? Nem értesz hozzá minek szólsz bele?! Hallani lehet a gitárt a dobot ha odafigyelsz, csak el van torzítva. Akkor az elektromos gitár torzítóval sem valódi hangszer?
Lehet, hogy az egész csak a beat, de a rock számokban is ott van a gitárszóló. Annak sincs több mondanivalója...
Más előadókat ti "valódi zene" kedvelők meg leköptök, mert például érzelmes dalokat játszanak, mint SP vagy hasonlók.
Fogadjátok el, hogy léteznek más stílusok és főleg nem a ti stílusotok az igazi.
56%-os, neked vlmi nagy problémád lehet, sztem feküdj le:)
nincs semmi értelme,hogy belekötsz a zenei preferenciáimba,ez amúgysem az a témakör, de mégha az lenne sem lenne közöd hozzá, hogy én milyen zenét hallgatok, az meg pláne szánalmas, hogy ócsárolsz egy olyan együttest, amelynek világsikere volt valamikor
19:14- na ez az egyik dolog
amúgymeg a Queen valóban a múltban volt sikeres,csakhogy tudod,az embereknek megvan az életkor határa és nem élhetnek örökké,ettől függetlenül viszont a Queen sokkal értékesebb és színvonalasabb zenét készített,mint amit a Skillrex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!