Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Skrillex féfi vagy nő? : O

Skrillex féfi vagy nő? : O

Figyelt kérdés
Egész eddig azt hittem hogy lány,de most olvasom a viván,hogy "Skrillex és barátnője".:o Most akkor leszbikus,vagy csak simán férfi?

2012. aug. 13. 18:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
23%
10-es, hát, lehet, hogy nem volt elfogadott, de legalább nem mosógépzörej volt.
2012. aug. 13. 18:35
 12/33 anonim ***** válasza:
65%
én speciel nem tudok zenének tekinteni olyan hangsorozatot, ami nem hangszerrel készült. ennyi erővel hallgathatnánk 3 és fél perces fingásokat vagy kimegyek és arra tombolok ahogy faterom nyírja a füvet
2012. aug. 13. 18:39
 13/33 anonim ***** válasza:
70%
Skrillex ember??!!
2012. aug. 13. 18:41
 14/33 anonim ***** válasza:
40%

18:33- Az én zenei stílusom nemcsak,hogy akkor, de még a jelenben is megbecsült :)

lásd: Queen, stb.

2012. aug. 13. 18:45
 15/33 anonim ***** válasza:
28%

A Queen-t sem szereti mindenki, és ha jól tudom, ők sem azonnali sikerként robbantak be.

És mi az, hogy nem igazi hangszerek? Nem értesz hozzá minek szólsz bele?! Hallani lehet a gitárt a dobot ha odafigyelsz, csak el van torzítva. Akkor az elektromos gitár torzítóval sem valódi hangszer?

Lehet, hogy az egész csak a beat, de a rock számokban is ott van a gitárszóló. Annak sincs több mondanivalója...

Más előadókat ti "valódi zene" kedvelők meg leköptök, mert például érzelmes dalokat játszanak, mint SP vagy hasonlók.

Fogadjátok el, hogy léteznek más stílusok és főleg nem a ti stílusotok az igazi.

2012. aug. 13. 19:06
 16/33 anonim válasza:
45%
ki az a Skrillex?
2012. aug. 13. 19:06
 17/33 anonim ***** válasza:
46%

56%-os, neked vlmi nagy problémád lehet, sztem feküdj le:)

nincs semmi értelme,hogy belekötsz a zenei preferenciáimba,ez amúgysem az a témakör, de mégha az lenne sem lenne közöd hozzá, hogy én milyen zenét hallgatok, az meg pláne szánalmas, hogy ócsárolsz egy olyan együttest, amelynek világsikere volt valamikor

2012. aug. 13. 19:08
 18/33 anonim ***** válasza:
46%
Nem szóltam le semmit, csak mondtam, hogy amiért kritizálod Skrillexet, azt a Queenre is simán rá lehetne húzni. skrillexnek pedig most van világsikere, nem a múltban.
2012. aug. 13. 19:12
 19/33 anonim ***** válasza:
63%
Öööö, nem? Azért ne keverjük össze a Qeen-t, egy kis skrillexkével, jó?
2012. aug. 13. 19:14
 20/33 anonim ***** válasza:
77%

19:14- na ez az egyik dolog

amúgymeg a Queen valóban a múltban volt sikeres,csakhogy tudod,az embereknek megvan az életkor határa és nem élhetnek örökké,ettől függetlenül viszont a Queen sokkal értékesebb és színvonalasabb zenét készített,mint amit a Skillrex

2012. aug. 13. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!