Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kéne kinéznie egy 13....

Hogyan kéne kinéznie egy 13. éves lánynak?

Figyelt kérdés
És hogyan kéne öltöznie.. Linkelnétek?

2012. aug. 12. 20:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

13 évesen egy lány még ne akarjon nőiesen öltözködni, legyen laza de ugyanakkor divatos

ne legyen plázacica

szerintem egy 13 éves lánynak a póló farmer sportcipő -ha lányosabb akkor egy kicsit nőiesebb póló farmer és balerinacipő alkalmanként magas sarkú (nem olyan magas)

2012. aug. 12. 20:59
 2/13 anonim ***** válasza:
49%

[link]

csak ezt találtam, de ez csak egy lehetőség

2012. aug. 12. 21:06
 3/13 anonim ***** válasza:
49%

amúgy előző kettő voltam

15/l

2012. aug. 12. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

1-es jól megfogalmazta

13 éves, ha tetszik, ha nem még gyerek. Teste lelke még fejlődik, nagyon-nagyon káros és egészségtelen, ha felnőttnek akar látszódni (és úgy viselkedni).

Sokszor a szívemhez kapok, mikor azt kérdezik: gáz, hogy 14 évesen még szűz vagyok? Hová megy ez a világ? Ne mondja senki, hogy fejlődünk, és ez a természetes, hogy ez így normális. Ez rémisztő, kapjunk észbe már!

2012. aug. 12. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Vanessa hudgens 23 éves...
2012. aug. 12. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
azon a képen még nincs annyi éves - a képet csak a ruha miatt linkeltem be mert nem egy felnőttes nőies darab valjuk be inkább illik szerintem egy 13 éves ruhatárába
2012. aug. 12. 21:20
 7/13 anonim válasza:

Haj: Legyen ápolt: Mosd meg 3-4 naponta (attól függ, hogy milyen hamar zsírosoik). Fontos a megfelelő sampon és balzsam is. Próbálj ki minnél több féle frizurát, hogy melyik áll jól. (pl.: kiengedve, lazán összfogva/fonva, két copf a nyaknál, kontyok és egyéb frizuk).

Arc és smink: Mivel fiatal vagy nem hiszem, hogy nagyon sokat kéne sminkelned. Egy részt mert, késöbb ráncos, zsíros lesz a bőröd és 20-as éveidben már 30-nak is el fogsz menni. Viszont az arcbőrödet 2 naponta átdörzsölheted citromlével lecsöpögtetett vattával. Az jót tesz neki. Tapasztalat. Ha pattanásos vagy miteszeres a bőröd akkor használj tonikot és arcrdírt.

Öltözködés: Nem kell simán pólót és farmert hordanod.

Például felvehetsz egy szűkebb ujjatlant és egy inget amit nem gombolsz be. Ez lehet nőies és sportos is.

Egy cicanaci egy vastagabb öv és egy hosszított póló és máris nem az uncsi póófarmer összeállítás. :)

Szoknyát is hordhatsz persze. Egy ruha és egy farmerdzseki is nagyon aranyos lehet és illik a korodhoz is. :)

Remélem tudtam segíteni.

Remélem

2012. aug. 12. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Ahogy az első is mondja legyél laza de ugyan akkor divatos is ! :) Én is 13 éves vagyok és általában a newyrokerből , tally weijlből , c&aból , misterladyből és a kínaiból (xd) vásárolok. csőnadrág,nem túl rövid sort, nem nagy kivágású ujjatlan/póló.

[link]

olyan pólóm van int az a lila csak piros és olyan csíkos ujjatlanom.

[link]

ilyen nadrágom is van

olyan ujjatlanom van mint a második (aztec mintás)

és olyan második fehér-rózsaszín sort

[link] ilyen pólóm is van.

ne öltözködj kihívóan.

Legyél ápolt , naponta 2x moss fogat , használj szempillaspirált (mondjuk ez nem szükséges de szebb leszel tőle és ez még nem árt , főleg ha nem minden nap fested ki a szempillád)

2012. aug. 12. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok : [link] ezt a linket kifelejtettem :) ide írtam a rózsaszín-fehér sortot és a második aztec intás ujjatlant! :)

13/L

2012. aug. 12. 22:33
 10/13 anonim ***** válasza:
hát én nem tudom, 10 éve még nem így néztek ki a 13 évesek mint amiket itt linkeltek, meg ezek a cuccok...
2012. aug. 13. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!