Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz lenne, ha hordanék magassa...

Gáz lenne, ha hordanék magassarkúkat? :/

Figyelt kérdés
175 cm magas lány vagyok.Nagyon szeretem a magassarkúkat, csak nem nagyon merem őket hordani, mert félek, hogy nagyon kitűnnék a tömegből, stb...mit gondoltok, gáz lenne hordani?
2012. aug. 12. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem, már ha nem épp egy nálad alacsonyabb pasival mész valahova. Amugy hord nyugodtan.
2012. aug. 12. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
A tömegből mindenképp kitűnsz. Mármint az átlag női magasság 165 cm körül van, neked meg egy átlag férfi magasságod van már így is, magassarkúval már az átlag pasiknál is nagyobb leszel. Persze ettől még hordhatsz magassarkút ha nagyon akarsz.
2012. aug. 12. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Hordd nyugodtan, főleg, ha a partnered magas! Én 180 vagyok és hordok magassarkút. Nem érdekel, hogy kitűnök-e mások közül, a férjem szerencsére jó magas. Hajrá!
2012. aug. 12. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ki fogsz tűnni semmi kétség.

Az én szememben pozitív irányban.

2012. aug. 13. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!