Bajom lesz, ha egy lábra való bőrradírt az arcomra
kenek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 14:24
1/7 anonim válasza:
ne tedd!!! a lábon sokkal durvább, strapabíróbb a bőr, az arra való radírt pedig ezt figyelembe véve gyártják más, erősebb összetevőkkel, hatóanyagokkal. az arcod bőre érzékeny, vegyél arcradírt (vagy semmit - még az is jobb, mint a lábra való).
2009. júl. 21. 14:38
2/7 anonim válasza:
Az arcodon vékonyabb és érzékenyebb a bőr, ezért én nem tenném. Arcradír helyett én fogok egy tiszta, még nem használt mosogató szivacsot, teszek rá egy kis folyékony szappant és tükörben, nagyon óvatosan, gyengéden átmasszírozom vele az arcomat. Minden apró kis miteszert kitisztít. És szinte semmibe nem kerül!
2009. júl. 21. 14:38
3/7 anonim válasza:
Mosogatószivacs helyett uborkaszivacs/luffaszivacsot is használhatsz, drogáriákban lehet kapni.
2009. júl. 21. 15:38
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. júl. 21. 15:44
5/7 anonim válasza:
Én kentem már magamra régebben (kiskoromban) nem lett bajom tőle, max picit kipirosodik az arcod. De inkább ne tedd!
Én is szivacsot használok folyékony arclemosó zselével :))) olcsó és sokkal jobb, mint bármilyen termék!
Aki írta a luffaszivacsot, attól kérdezem, hogy az milyen? Mert ami nekem van az annyira durva és kemény még vizesen is, hogy a testemen is ritkán használom, nem tudom elképzelni arcra! Én a luffatökből készült szivacsra gondolok. Ez nagyon durva.
2009. júl. 22. 11:44
6/7 anonim válasza:
Luffából arcra a piciket szoktam használni nedvesen.
Ezt viszont nem szeretem, mert az anyag nehezen szárad meg.
2009. júl. 26. 19:27
7/7 anonim válasza:
Köszi szépen!
Jaj, de kis aranyosak :)) hát ilyet már vehettem volna én is, többször láttam (igaz csak készletben, csomagban külön még nem) de valahogy elkerülte a figyelmem és nem tudatosult bennem, hogy ez is luffa.
Nekem olyan van, amit az elején linkeltél az a nagy :DDDD én azzal próbáltam elképzelni, de így már nem csodálkozok, hogy nem sikerült. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!