Pasik! Szerintetek sexy vagyok? Bejövök, vagy nem? és ha igen miért? és ha nem miért? Kép is van rólam.
Figyelt kérdés
Amúgy 22 éves vagyok, jelenleg van egy kialakuló kapcsim, ugyhogy nem akarok más pasit.
kösz a normális válaszokat, már aki normálisan válaszol :-))))
2012. aug. 12. 00:27
21/30 anonim válasza:
van monokinis képed is? tedd fel,tuti siker lesz ;)
22/30 anonim válasza:
fejed rusnya, csöcsöd meg semmi :/
ennyi a véleményem rólad.....
23/30 anonim válasza:
Na ezt jól megkaptad, pedig csak az egódat akartad növelni. Páfff!
24/30 anonim válasza:
Jézus mennyi alpári paraszt -_- Nem értem, még ha nem is tetszik, miért kell megbántani? Szerintem teljesen esztétikus arca van, és az alakja meg gyönyörű szerintem. És ha nincs nagy melle az miért baj? Nem hiszem hogy a mellméret annyiban befolyásolná bárkinek is a megjelenését. Attól hogy nem akkora mint egy dinnye, még lehet szép a formája. A hasa meg szép lapos, a csípője nőies, mi kell még? És a tetkói is szépek szerintem!
28/F
25/30 anonim válasza:
Jól nézel ki, csak gagyik a tekók, és túl sok a szemfesték.(Imádom a tetkókat, szóval ezek is csak a béna minőség miatt ne tetszenek.)
26/30 anonim válasza:
Az arcod nagyon hasonít az Evanescence énekesnőjééhez! Nagyon szép vagy!!! *-*
27/30 anonim válasza:
Tök helyes csaj lennél a tetkók nélkül, kár volt felvenni ezt a punk vagy milyen stílust, később bánni fogod sztem
28/30 anonim válasza:
24. külső alapján már minden eldőlt? érdekes... te akkor mindent a külső alapján ítélsz meg? ha odatesznek eléd egy sajtszinűre befestett és sajtízzel bekent fémdarabot, azt beveszed a szádba ennyivel?
29/30 anonim válasza:
15. biztos lehetsz benne h törődnek a sajátjukkal. és mivel itt a kérdező kérte ki a véleményt, nem kéne leszólnod azt, aki nem bírja a tetkókat, mert amúgy tényleg iszonyatosan undorítóan néz ki a tetkó mindenkin.
30/30 anonim válasza:
tudjátok meg ,hogy a mell meg a popsi igen is fontos ! ronda is vagy semmi melled.... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!