Pasik! Szerintetek sexy vagyok? Bejövök, vagy nem? és ha igen miért? és ha nem miért? Kép is van rólam.
Figyelt kérdés
Amúgy 22 éves vagyok, jelenleg van egy kialakuló kapcsim, ugyhogy nem akarok más pasit.
kösz a normális válaszokat, már aki normálisan válaszol :-))))
2012. aug. 12. 00:27
12/30 anonim válasza:
Jó ez a galytetkó, de a csuklódon nem annyira. Arcod szép, többi átlag. Ha látnám a feneked, megmondanám mennyit érsz!
13/30 anonim válasza:
kedvesnek tűnsz,de nem vagy az esetem..viszont valami hínár rád ragadt a vízben.. :D 33f
14/30 anonim válasza:
Sok a tetkó amúgy jó a látvány....:-)
15/30 anonim válasza:
jol nezel ki... az anti-tetkosok meg torodjenek a sajat borukkel
16/30 anonim válasza:
úgy nézel ki mint a vámpír vagy micsoda az Adams családból
összességében teljesen unszimpatikus vagy, a tetkó, az arcod, meg mondjuk a melled is kicsi de ezt sok férfi tolerálja
egyébként nem mondanám azt, hogy csúnya vagy, mert ez nem igaz, csak unszimpatikus
17/30 anonim válasza:
Akkor a válaszolókkal kiegészítjük egymást.
Imádom a tetkókat, bejönnek.
De te nem tetszel.
És a kérdés megfogalmazásával alapból hátránnyal indultál, ezen nem segített a kép...
18/30 anonim válasza:
Nekem nem tetszel. Mert kicsi a melled és túl sok a tetkód. Nem félsz, hogy valaki felismer?
18/F
19/30 anonim válasza:
szép vagy szép vagy, de tudd meg, hófehérke százszor szebb
20/30 anonim válasza:
Nekem viszont tetszel és kövezzetek meg a tetoválások is tetszenek, meg az alakod is. Kit érdekel, hogy mekkora a melled? A lényeg, hogy normális legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!