Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok egy olyan...

Ti mit szóltok egy olyan lányhoz, aki bár borotválja magát odalent, mégis látszik hogy nagyon szőrös?

Figyelt kérdés
Sajnos rettentő nagy szőrzetem van odalent, pár éve amikor még nem borotváltam, kb 3 ujjnyi szélességben kilátszott a szőr a bugyiból, ráadásul elég dúsan. Elkezdtem borotválni, de mivel nagyon dús, erős a szőröm, így a bikinivonaltól kifelé is látszik, hogy ott nekem alapjában véve szőrös. Vajon mit gondolnak az emberek ha látják, undorító, vagy nem foglalkozik vele senki? 16/l

2012. aug. 9. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos ez gáz.

Gyanta

2012. aug. 9. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha le van borotválva, akkor kész, nem hiszem, hogy egyáltalán zavaró lenne. Ezzel em biztos, hogy tudsz akármit is csinálni, mondjuk hallottam, hogy a gyanta ritkíthatja, de azt meg lhet, hogy te nem akarod. Emiatt ne aggódj szerintem.

18/F

2012. aug. 9. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha szeretek egy lányt, akkor akármilyen szőrös a puncija, akkor is szeretem. :) Remélem Te is találsz majd olyan fiút, aki akkor is szeret, ha sehogy sem borotválod a puncidat! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen marad a borotvától, így maradt a gyanta.:)
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyantázd, mert ha ki lóg, a valóban nem esztétikus, de ahogy egy kedves válaszoló is írta, aki szeret, azt nem fogja érdekelni, hogy van-e és ha igen mekkora
2012. aug. 9. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én barátnőmnek is ilyen,sőt még szerintem jobban is,és neki még a lába is nagyon szőrös,hiába van frissen borotválva akkor is látszik.Ha gyantázza nagyon csúnya utána,ezért marad neki a borotva.Engem egyáltalán nem zavar,emiatt már őt sem.
2012. aug. 10. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!