Ti mit szóltok egy olyan lányhoz, aki bár borotválja magát odalent, mégis látszik hogy nagyon szőrös?
Figyelt kérdés
Sajnos rettentő nagy szőrzetem van odalent, pár éve amikor még nem borotváltam, kb 3 ujjnyi szélességben kilátszott a szőr a bugyiból, ráadásul elég dúsan. Elkezdtem borotválni, de mivel nagyon dús, erős a szőröm, így a bikinivonaltól kifelé is látszik, hogy ott nekem alapjában véve szőrös. Vajon mit gondolnak az emberek ha látják, undorító, vagy nem foglalkozik vele senki? 16/l2012. aug. 9. 16:26
2/6 anonim válasza:
Ha le van borotválva, akkor kész, nem hiszem, hogy egyáltalán zavaró lenne. Ezzel em biztos, hogy tudsz akármit is csinálni, mondjuk hallottam, hogy a gyanta ritkíthatja, de azt meg lhet, hogy te nem akarod. Emiatt ne aggódj szerintem.
18/F
3/6 anonim válasza:
Ha szeretek egy lányt, akkor akármilyen szőrös a puncija, akkor is szeretem. :) Remélem Te is találsz majd olyan fiút, aki akkor is szeret, ha sehogy sem borotválod a puncidat! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
4/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen marad a borotvától, így maradt a gyanta.:)
5/6 anonim válasza:
Gyantázd, mert ha ki lóg, a valóban nem esztétikus, de ahogy egy kedves válaszoló is írta, aki szeret, azt nem fogja érdekelni, hogy van-e és ha igen mekkora
6/6 anonim válasza:
Az én barátnőmnek is ilyen,sőt még szerintem jobban is,és neki még a lába is nagyon szőrös,hiába van frissen borotválva akkor is látszik.Ha gyantázza nagyon csúnya utána,ezért marad neki a borotva.Engem egyáltalán nem zavar,emiatt már őt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!